Ajutor! Exista vreo sansa sa ramana insarcinata?

11-08-2020
Vladilipoiu
Nu este medic/terapeut
Vladilipoiu
Buna! Acum cateva luni am facut o prostie cu prietena si am nevoie de un raspuns.
I-am bagat degetul in vagin, insa avea putina sperma pe degete. Boacana am facut-o pe data de 21 iunie, iar pe 28 i-a venit menstruatia si pe data de 30 s-a terminat perioada. Dupa aia.. pe data de 25 iulie mi-a spus ca i-a venit din nou menstruatia, a durat la fel ca celelalte, insa a zis ca a eliminat mai putin. (Nu uit sa mentionez ca este stresata si cred ca acum este anorexica).
Exista vreo sansa sa ramana insarcinata? Va rog sa-mi spuneti. Nu mai suport!!!
4 comentarii
1
11-08-2020, ora 21:48
Ioana@@
Nu este medic/terapeut
Ioana@@
Stai linistit, nu este însărcinată. E chiar amuzanta postarea ta. Cel mai bine va protejati daca nu va doriti un copil
0
12-08-2020, ora 08:35
Vladilipoiu
Nu este medic/terapeut
Vladilipoiu
Păi, așa mă gândeam și eu. Din câte știu nu ai cum să rămâi însărcinată dacă îți vine menstruația. Însă nu pot să scap de gândul ăsta "poate este însărcinată". Toți pe care i-am întrebat mi-au zis că nu are cum, chiar și familia. Acum aștept să-i vină din nou menstruația să mă pot liniștii de tot..
1
12-08-2020, ora 10:34
Teacher2k17
Nu este medic/terapeut
Teacher2k17
Sa își dacă un test de sarcina pt orice eventualitate și pt liniștirea amândurora.
0
12-08-2020, ora 12:29
Vladilipoiu
Nu este medic/terapeut
Vladilipoiu
Păi a făcut două teste. Unul pe data de 13 iunie și încă unul după 3 săptămâni, ambele negative. Însă rămâne sentimentul ăla de teamă și nu putem scăpa de el. Acum aștept să-i vină din nou menstruația. Mai sunt încă două săptămâni până atunci, trece foarte greu timpul când te gândești la aceeași chestie..
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
19-11-2024, ora 13:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Ovobank
Ovobank: Lider mondial în ovocite vitrificate
Fără liste de așteptare, cu matching genetic personalizat și certificări internaționale, oferim calitate, rapiditate și soluții unice. Echipa noastră te însoțește la fiecare pas pentru a-ți împlini visul de a întemeia o familie. Viitorul începe aici!
Vezi detalii
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul