urgent ajutati-ma!!!

02-03-2010
swetty86
Nu este medic/terapeut
swetty86
mentionez ca la al doilea contact sexual sangerarea nu a mai aparut.a disparut.iar secretia nu a mai fost asa abundenta.mai putina.am mai cerut sfatul unui ginecolog si a spus ca din cauza faptului ca nu am mai avut demult contact sexual este posibil sa se fi produs o leziune si asta sa fie cauza sangerarii.oricum o sa imi fc programare la medicul ginecolog sa fiu sigura ca totul e in regula.dar pana atunci mai am nevoie de cateva pareri sunt f.ingrijorata...nu am mai avut probleme pana acum si sunt speriata rau...
6 comentarii
0
02-03-2010, ora 11:52
Ariadna87
Nu este medic/terapeut
Ariadna87
ti-ai inceput viata sexuala de mult timp?
probabil ca daca ai facut o pauza mai lunga trebuia sa procedezi ca si la primul contact, cu mai multa grija.
0
02-03-2010, ora 11:55
swetty86
Nu este medic/terapeut
swetty86
mda probabil nu eram suficient de umeda, oricum am fc decat sa incerc sa fac dragoste dar dupa ce am vz ca e dureros am renuntat si mi-a curs sange curat ca si cand as fi fost virgina.
0
02-03-2010, ora 13:02
aym
Nu este medic/terapeut
aym
swetty86 nu stiu citi ani ai dar pot sa-ti recomand o crema vaginala foarte buna cu care sa te ungi in vagin inaintea actului sexual(se poate face chiar tratament in fiecare zi -spalaturi vaginale apoi dat cu alifie cit poti de adinc in vagin).Fa si un control la ginecolog! Multa sanatate!
0
02-03-2010, ora 13:04
aym
Nu este medic/terapeut
aym
Sint tot felul de alifii in farmacii dar eu iti recomand COLPOTROPHINE.
0
04-03-2010, ora 16:30
swetty86
Nu este medic/terapeut
swetty86
"aym "iti multumesc mult pentru sfaturi se pare ca ai avut dreptate.azi am fost la control ginecologic si a rezultat in urma controlului ca am o vaginita mixta, doctora mi-a recomandat un tratament cu ovule si un lubrifiant pe care l-ai mentionat si tu in mesajul postat.alte probleme nu sunt.si asta ma face sa ma simt bine in pielea mea.am ceva probleme doar cu dezechilibrul florei vaginale, pe care il voi recapata curand.sa aveti toate grija de voi si nu uitati ca un control ginecologic ne face bine tuturor si este bine venit oricand.pupici.
0
11-03-2010, ora 21:40
aym
Nu este medic/terapeut
aym
Sper ca mai intri pe forum pentru ca eu nu am intrat de ceva timp si nu ti-am mai raspuns.Vreu sa-ti dau un sfat si sper sa-l urmezi. Cumpara din plafaruri sau farmacii urmatoarele ceaiuri (sa nu-ti lipseasca nici o data din casa-nu sint scumpe-): ceai de galbenele, de coada soricelului, musetel, cretisoara. Acestea sint ceaiurile care nu ar trebui sa lipseasca din casa nici unei femei. Se bea un amestec din aceste ceaiuri.Toate sint la fel de bune chiar si pentru bai de sezut. Se face o infuzie de plante si se sta deasupra unui lighean la abur invelita intr-un prosop. Se mai poate adauga si coada calului. Sint foarte bune pentru flora vaginala si se pot folosi timp de 10 zile si repetat de cite ori simti ca ai avea o infectie sau chiar si preventiv.Iti doresc multa sanatate si cel putin o data pe an sa-ti faci un control ginecologic chiar si daca nu sint probleme. Cu drag aym
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.