urgent

Buna dimineata. Am fost putin mai devreme la toaletă și am observat cand am fost la baie putin sânge cand m-am sters. Menstruatia trebuie sa imi vina pe 17. Oare ce se intampla sa imi vina menstruatia mai devreme sau sa fie sarcina? Am întreținut relații intime neprotejate acum ceva timp. Nu am luat un test de sarcina dar am sa iau sa ma conving. Vreau decat cateva păreri
5 comentarii

Bună dimineața!
Se poate și una și alta. Din moment ce ai avut contacte sexuale neprotejate, poți fi și însărcinată. Până nu verifici cu un test de sarcină, nu poate ști nimeni.
Se poate și una și alta. Din moment ce ai avut contacte sexuale neprotejate, poți fi și însărcinată. Până nu verifici cu un test de sarcină, nu poate ști nimeni.

Nu va pune nimeni sa le cititi . Pentru mine e urgent pentru ca nu stiam ce se intampla.

Daca este asa urgent, te duci la medic, la urgente...etc.
Pe cuvant, parca pe an ce trece ies tineri din ce in ce mai lipsiti de cele mai elementare lectii de viata!
Vorba aia, nu iti trebuie minte sa te futi!
Pe cuvant, parca pe an ce trece ies tineri din ce in ce mai lipsiti de cele mai elementare lectii de viata!
Vorba aia, nu iti trebuie minte sa te futi!

Dacă nu va convine ceva nu intrați sa cititi. Va faceti de lucru in alta parte

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Drama unui avort
- 7Problema la locul de munca
- 1Am 30 de ani și un penis de 12 cm în erecție.
- 1Daca ma las de masturbare scap de problemele mele?
- 3Un sfat.
- 4Acuzare pe nedrept de viol
- 5Sexul oral in viața de cuplu între soți ce părere aveți
- 0Am o intrebare penteu voi fetele
- 3Am 34 de ani dar parca as avea 5 ani. Fac sex, dar eu nu simt nimic, deloc, nici o secunda
- 1Excitare. După primul contact sexual, mi-am pierdut pur și simplu atracția si cheful fata de el.