Urechea stânga

17-03-2022
Bobo23
Nu este medic/terapeut
Bobo23
Buna ziua, am și eu o problema legată de Mușchii de deasupra urechii stânge.. mi se zbate câteodată destul mult și de des câteodată din cauza asta simt și in ureche ca și cum s-ar “zbate” și e destul se deranjat..

Ideea e ca mi se zbate și in ureche și deasupra urechi am început să-mi iau tensiunea zilnic am foat la urgente unde mi-au verificat urechea și mi-au spus ca e curată mi-au luat tensiunea e buna dar eu am început sa caut pe net și îmi da tot felul de lucruri cum ca a-și avea un vas de sânge mai mic sau a-și avea ateroscleroza colesterol șamd.. prin Septembrie anul trecut am făcut un CT cap gât toarce cu substanța de contrast in care nu mi sa văzut nimic.. chestia e ca atunci nu aveam simptomele astea.. dar după covid la ceva timp am rămas cu “golul” asta in ureche și sensibilitate și plus ca mi se zbate mușchi vene nu știu ce este.. nici nu știu ce sa mai fac.. aici la urgente mi-au spus ca e posibil sa fie din cauza unei răceli sa fie de la sinusuri.. un sfat va rog ? Am 31 de ani 164 cm și 66 kg credeți ca am probleme cu vasele de sânge la cap ? Ureche ?

Va mulțumesc!
5 comentarii
0
17-03-2022, ora 11:22
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
consult Stomatologie
acolo sunt muschii.. articulatiei temporomandibulare
0
17-03-2022, ora 12:40
Bobo23
Nu este medic/terapeut
Bobo23
Buna ziua domnule doctor și mulțumesc pentru timpul acordat.. este adevărat ca, când deschis gura îmi pocnește maxilarul sa spun așa dar asta se aude pe partea dreapta nu pe partea stânga.. credeți ca simptomele astea de ureche “înfundată” cu Mușchii care se zbate vine de la maxilar ? Adică poate sa fie și de la sinusuri ?pentru ca câteodată când trag aer pentru câteva secunde ma simt Ok după iar revine fenomenul asta de “înfundată blocată nici nu știu cum sa zic ca și cum a-și fi răcit …” și câteodată simt cum mi se zbat Mușchii.. credeți ca ar fii ceva la cap vreo vene ? Trebuie sa încerc sa repet sa mai fac un CT e prea devreme ? Ce ma sfătuiți sa fac ? Va mulțumesc frumos înca o data pentru timpul acordat..
0
17-03-2022, ora 13:16
Dr. Flueraru Valeriu
Dr. Flueraru Valeriu
Sunt mai multe lucruri Diferite. Care pot fi în acelas ți. P
Și Artroza temporomandibulara
Și un Catar tubar de la un reflyx gastroesofagian în somn
Nu rezolvinimjc dacă le pui toate simptomele la un loc. Și vrei rezolvare rapida pe internet
Mergi și rezolva la stomatolog
Citește ce am scris pe forum despre Catar tubar. Otite seroase
0
17-03-2022, ora 14:39
Bobo23
Nu este medic/terapeut
Bobo23
Domnule doctor nu e vorba ca vreau rezolvare rapida pe internet e chestia ca dacă eram acasă in țara ma duceam și îmi verificăm sănătatea ca e mai cea mai importantă… dar locuiesc intr-o țara straina și fata e cu școala soția muncește ziua eu noaptea șamd.. iar aici doctori nu prea își dau interesul îți verifica urechea îți ia o tensiune mi-au luat analize la sânge mi-au verificat colesterol mi-au zis ca toate sunt bune si sa aștept să-mi treacă… pana in vara când ia fata vacanța nu o sa pot sa vin in țara tocmai de-asta caut un remediu cât de cât sa ma ajute sa nu ma mai simt așa ca e destul de deranjant si îmi afectează si somnul si tot… am căutat aici un privat sa ma duc dar nu prea găsești… iar medicul de familie mi-a verificat urechea si tensiunea plus analize sânge si mi-a zis ca e totul Ok sa aștept să-mi treacă… dar simptomele astea le simt eu pe mine.. tocmai de-asta caut un remediu online pana ajung in țara… credeți ca ar trebui sa ma îngrijorez ? Am ceva la cap vreo vena înfundată ceva ? In cât timp pot face in alt CT ? Având in vedere ca am făcut acum 6-7 luni ?
0
17-03-2022, ora 21:29
Dr. Flueraru Valeriu
Dr. Flueraru Valeriu
CT.. Nu mai faci
Inafara de prezenta unei formațiuni tumorale. Nu arata nimic
Sunt destule probleme și boli care se depistează la consult fără ct
1. Începi cu un Stomatolog. Să-ți trateze infecțiile și sa vadă articulația temporomandibulara. Poate e cazul de CT3D la dantura. Asta da.. Se poate face la un cab. Stomatologic
2.in rest Alimentație corecta cu 3 mese mici pe zi. Hidratare corecta cu apa ceaiuri.. Pentru normalizare circulație sangvine
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.