Urechea stanga
Buna seara!
De aproximativ o 2-3 saptamani imi simt urechea stanga infundata. Cand fac baie, de fiecare data trebuie sa sar intr-un picior sau sa folosesc betigase ( nu le bag foarte adanc pentru ca din cate am inteles nu este recomandat ) ca sa iasa apa din ureche! Pana acum 3 zile, simteam o infundare superficiala dar de 2 zile am senzatia ca e infundata permanent.
De asemenea, am avut aseara o durere de cap crunta in zona unde se intalneste cefa cu gatul tot pe partea stanga si ma gandesc sa nu fie tot de la asta.
Mentionez ca am fost diagnosticat cu sinuzita ( usoara nu grava )! De asemenea nara stanga este foarte des infundata! Are legatura?
Doresc sa fac un consult ORL dar este mai bine inainte sa fac o audiograma si timpanograma?
Multumesc si astept raspunsul dvs.!
De aproximativ o 2-3 saptamani imi simt urechea stanga infundata. Cand fac baie, de fiecare data trebuie sa sar intr-un picior sau sa folosesc betigase ( nu le bag foarte adanc pentru ca din cate am inteles nu este recomandat ) ca sa iasa apa din ureche! Pana acum 3 zile, simteam o infundare superficiala dar de 2 zile am senzatia ca e infundata permanent.
De asemenea, am avut aseara o durere de cap crunta in zona unde se intalneste cefa cu gatul tot pe partea stanga si ma gandesc sa nu fie tot de la asta.
Mentionez ca am fost diagnosticat cu sinuzita ( usoara nu grava )! De asemenea nara stanga este foarte des infundata! Are legatura?
Doresc sa fac un consult ORL dar este mai bine inainte sa fac o audiograma si timpanograma?
Multumesc si astept raspunsul dvs.!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 62Ureche infundata, cu scurgeri
- 9otita medie, senzatie de ureche infundata
- 2ureche infundata si durere de gat
- 6Am mancat un tort de inghetata si am urechile si nasul infundat
- 7ureche infundata
- 0Ureche infundata
- 30Apa in ureche - durere - ureche infundata
- 4Urechi infundate
- 2Perforatie sept - ureche infundata
- 23Ureche infundata + durere surda
- 1Ureche infundata
- 6Urechi infundate
- 0urechea dreapta imi e infundata de aproximativ o saptamana
- 3Dop de ceara sau apa neeliminata
- 1Urechea stanga infundata
- 0Intrebare, probleme de sanatate.
- 4Ajutati_ma. am un copil cu problema ORL.i se infunda urechea,.
- 3Gat iritat, urechi infundate
- 1Ureche înfundată Covid
- 3Ureche infundata persoana cu hipoacuzie
Mai multe informații despre: urechea infundata
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: