Urechea stanga
Buna seara!
De aproximativ o 2-3 saptamani imi simt urechea stanga infundata. Cand fac baie, de fiecare data trebuie sa sar intr-un picior sau sa folosesc betigase ( nu le bag foarte adanc pentru ca din cate am inteles nu este recomandat ) ca sa iasa apa din ureche! Pana acum 3 zile, simteam o infundare superficiala dar de 2 zile am senzatia ca e infundata permanent.
De asemenea, am avut aseara o durere de cap crunta in zona unde se intalneste cefa cu gatul tot pe partea stanga si ma gandesc sa nu fie tot de la asta.
Mentionez ca am fost diagnosticat cu sinuzita ( usoara nu grava )! De asemenea nara stanga este foarte des infundata! Are legatura?
Doresc sa fac un consult ORL dar este mai bine inainte sa fac o audiograma si timpanograma?
Multumesc si astept raspunsul dvs.!
De aproximativ o 2-3 saptamani imi simt urechea stanga infundata. Cand fac baie, de fiecare data trebuie sa sar intr-un picior sau sa folosesc betigase ( nu le bag foarte adanc pentru ca din cate am inteles nu este recomandat ) ca sa iasa apa din ureche! Pana acum 3 zile, simteam o infundare superficiala dar de 2 zile am senzatia ca e infundata permanent.
De asemenea, am avut aseara o durere de cap crunta in zona unde se intalneste cefa cu gatul tot pe partea stanga si ma gandesc sa nu fie tot de la asta.
Mentionez ca am fost diagnosticat cu sinuzita ( usoara nu grava )! De asemenea nara stanga este foarte des infundata! Are legatura?
Doresc sa fac un consult ORL dar este mai bine inainte sa fac o audiograma si timpanograma?
Multumesc si astept raspunsul dvs.!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 14Peobleme cu urechile
- 25de o luna de zile am un fasait in urechea dreapta
- 6SOS! Urechea stanga cu probleme?
- 1ureche infundata initial si tiuit continuu ulterior
- 0Autofonie - cauze?
- 4urechi infundate in urma unei raceli
- 0Ureche infunda
- 1nari si urechi infundate, presiune la ureche si nas
- 6Am inceput sa simt urechea infundata, apoi sa ma doara si sa pulseze..
- 9Ureche infundata, aud foarte incet si intr-un fel de ecou
- 4Urechi infundate
- 13Ureche infundata in urma unei lovituri
- 5dop ureche
- 1Senzatie de ureche infunata
- 7Ureche infundata
- 1Problema ureche dreapta.
- 1Ureche înfundată și durere
- 3Ureche Infundata si tiuit
- 1Ureche infundata
- 2Orl sugestie
Mai multe informații despre: urechea infundata