Unghii incarnate!
-"Buna ma numesc Bogdan, si sunt din Baia-Mare as vrea sa stiu despre unghii incarnate, eu am mai avut problema cu asa ceva, amu vreo 4 luni am avut aceasta problema, am fost la Dr de famelie sa ma vada dupaia mia dat un bilet de trimitere la spitalul JUDETEAN BAIA MARE, am mers si cand sa ma duc mio spus aia care rezerva numere pt operatii, mi-a spus ca sunt ocupate numerele, mam bucurat cand am auzit.Dar vreau sa stiu ca doare ghirurgia pt unghia incarnata?..Vreau sa stiu ca cand te termina cu chirurgia te interneaza in spital?..Io ma tem foarte rau de chirurgii si operatii, acum 4 luni aa fost asta da mia trecut de tot, si amu iara mii sa facut tot la picioru drept da pe partea laterala da nu se vede asa da am purtat amus 3-4 zile addidasi stransi si moo durut si de acolo mio inceput mie.Va rog datimi un sfat.DOMNU DOCTOR VA ROG SPUNETIMI DOARE LA CHIRURGIE, CA IOS FOARTE RAU DE FRICA.Multumesc astept pareri..;)
2 comentarii
e o mica interventie care nu necesita internare in mod normal.
Ok mersi da io vreau sa stiu, ca doare chirurgia?.."In ziua in care teo operat sau oo terminat cu tine te lasa acasa inn accea, ziua?..
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2sunt disperata va rog, un sfat!
- 1Unghii incarnate (infectate)
- 1Unghie incarnata.
- 3Unghie incarnata
- 3Deget umflat si vanat. Unghie crescuta in carne.
- 1Unghie incarnata de vreo 4-5 ani
- 9Ganglion sub urechea stanga si un fel de ganglion in partea cealalta la jumatea gatului
- 6Unghie incarnata
- 25Unghie incarnata
- 3Problema unghie incarnata!!
- 2Ajutor.. Unghie Incarnata
- 1Unghie incarnata
- 1Unghie incarnata
- 0Stafilococ auriu - Unghie incarnata
- 0Unghie incarnata
- 2Unghie incarnata
- 5Ajutor! Ma doare unghia de la degetul mare de la picior
Mai multe informații despre: Unghia incarnata
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: