UNDE SA MA DUC

BUNA ZIUA,
IN LUNA MAI AM AVUT URMATOAREA PROBLEMA
Buna ziua,
Am si eu o intrebare.
Am momente cand simt intepaturi din interior spre exterior in acelasi timp dar durerea o simt la iesire, aceste intepaturi le simt in sfarcul sanului drept si in doua degete ale maini drepte..Incep brusc, de multe ori sunt foarte dureroase si dureaza cam doua trei intepaturi, de durere simt nevoia sa strang pumnul. Am motive de ingrijorare sau este ceva trecator? Ce medicamente ar trebui sa iau? Se poate agrava? In ce fel?.MULTUMESC
APOI AU INCETAT, DE IERI A INCEPUT IAR DAR MAI DUREROS, ASI VREA SA IMI SPUNETI UNDE SA MA DUC, LA NEUROLOGIE? SAU ALT CABINET?
CE ANALIZE AR TREBUI SA FAC? CE CREDETI CA AM?
VA MULTUMESC MULT
IN LUNA MAI AM AVUT URMATOAREA PROBLEMA
Buna ziua,
Am si eu o intrebare.
Am momente cand simt intepaturi din interior spre exterior in acelasi timp dar durerea o simt la iesire, aceste intepaturi le simt in sfarcul sanului drept si in doua degete ale maini drepte..Incep brusc, de multe ori sunt foarte dureroase si dureaza cam doua trei intepaturi, de durere simt nevoia sa strang pumnul. Am motive de ingrijorare sau este ceva trecator? Ce medicamente ar trebui sa iau? Se poate agrava? In ce fel?.MULTUMESC
APOI AU INCETAT, DE IERI A INCEPUT IAR DAR MAI DUREROS, ASI VREA SA IMI SPUNETI UNDE SA MA DUC, LA NEUROLOGIE? SAU ALT CABINET?
CE ANALIZE AR TREBUI SA FAC? CE CREDETI CA AM?
VA MULTUMESC MULT
1 comentarii

Trebuie sa consultati de urgenta un medic ginecolog pentru a va examina sanul.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Roseata fetei si a ochilor in permanenta
- 0Analize medicale
- 2Rog pareri medicina integrativa
- 1Durere in ceafa
- 1Tensiunea și pulsul în răceală și febră
- 2Toxine?
- 1Stare Generala de rau
- 0Administrare elontril
- 1Fasciculatii musculare pe tot corpul/ zbateri de muschi psihoza
- 0Am o tuse seaca si urata de cand am fumat de pe internet