un sfat va rog

Buna ziua. Am o problema si va rog sa ma ajutati daca puteti. Din nefericire au am inceput sa ma masturbez de cand aveam vreo 13 ani si de atunci ma masturbam foarte des. Asta pana cand am constatat ca masturbarea excesiva este daunatoare. Simptomele erau ca nu aveam energie si imi era greu sa socializez. Gaseam ca e foarte dificil sa comunic cu cineva fata in fata (gasesc dificultati in a vorbi). Imi tremura vocea si ma simteam foarte inconfortabil, eram intr-o tensiune continua. Cam de vreo 7, 8 luni am ajuns la concluzia ca masturbarea ar putea fi cauza problemelor mele si am renuntat la acest obicei. Lucrurile s-au imbunatatit considerabil. O data la 2 saptamani aproximativ ejaculez in timpul somnului si dupa fiecare ejaculare ma simt din ce in ce mai bine. As vreau sa va rog sa imi spuneti daca puteti cum as putea sa grabesc procesul de refacere. Va multumesc anticipat
2 comentarii

salut!
judeci un pic prea aspru masturbarea. e ceva relativ normal, desigur ca cel mai bine ar fi sa -ti gasesti o iubita dar pana atunci...:D
din ce inteleg inca ti-e greu sa socializezi, o solutie ar fi sa te implici in anumite activitati unde sa interactionezi cu alti oameni, incet incet iti vei mai depasi din timiditate. good luck
judeci un pic prea aspru masturbarea. e ceva relativ normal, desigur ca cel mai bine ar fi sa -ti gasesti o iubita dar pana atunci...:D
din ce inteleg inca ti-e greu sa socializezi, o solutie ar fi sa te implici in anumite activitati unde sa interactionezi cu alti oameni, incet incet iti vei mai depasi din timiditate. good luck

Salut drazicmania !
Stii si mie mi se intampla cam des sa ma masturbez in timpul somnului si nu stiu ce sa fac, nu imi place acest lucru, inainte si eu ma masturbam pentru ca imi placea dar acum nu imi place si este chiar si un pacat acest lucru, dar intrun fel constiinta mea vrea acest lucru nu eu insumi, pentru ca nu sunt eu prezent in acele vise ci doar un spectator
Stii si mie mi se intampla cam des sa ma masturbez in timpul somnului si nu stiu ce sa fac, nu imi place acest lucru, inainte si eu ma masturbam pentru ca imi placea dar acum nu imi place si este chiar si un pacat acest lucru, dar intrun fel constiinta mea vrea acest lucru nu eu insumi, pentru ca nu sunt eu prezent in acele vise ci doar un spectator

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Drama unui avort
- 7Problema la locul de munca
- 1Am 30 de ani și un penis de 12 cm în erecție.
- 1Daca ma las de masturbare scap de problemele mele?
- 3Un sfat.
- 4Acuzare pe nedrept de viol
- 5Sexul oral in viața de cuplu între soți ce părere aveți
- 0Am o intrebare penteu voi fetele
- 3Am 34 de ani dar parca as avea 5 ani. Fac sex, dar eu nu simt nimic, deloc, nici o secunda
- 1Excitare. După primul contact sexual, mi-am pierdut pur și simplu atracția si cheful fata de el.