un mic sfat daca se poate!!!!!!!

18-07-2008
raluk_dv
Nu este medic/terapeut
raluk_dv
buna.sa incep cu inceputul si fara prea multa vorba degeaba.mama mea este bolnava si nu stim ce are de fapt.medicii de aici de la deva.timisoara si bucuresti au diagnoasticat-o cu epilepise.in urma cu 3 ani, noaptea la ora 2.in timpul somnului mama a facut o criza de vreo 15 min in care si-a pierdut pipi, m-am speriat ingozitor. dupa toate analizele i s-a pus diagnostic epilepsie.de ce??
are 49 ani.este posibil asa ceva?de atunci a mai facut nenumarate crize, a fost la timisoara, acolo i s-a zis ca poate fi din cauza plamanilor si a respiratiei grele si i s-a dat o masca pe care trebuie sa o poarte noaptea in timpul somnului.cu toate astea a facut criza si cu masca pe fata.acum, recent, la ora 11 noaptea s-a trezir sa mearga la baie, si treaza fiind a cazut jos facand alta criza.s-a lovit peste tot la maini la picioare, la cap, din cauza cazaturii.alte analize.acelasi raspuns.NU SE STIE CAUZA, NU SE STIE DACA CHIAR ESTE EPILEPSIE.mi-e frica sa nu o pierd. nu as putea accepta ca mama nu mai este din cauza unor medici incompetenti.ajutati-ma va rog.- va multumesc din suflet
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.