un mic sfat daca se poate!!!!!!!

buna.sa incep cu inceputul si fara prea multa vorba degeaba.mama mea este bolnava si nu stim ce are de fapt.medicii de aici de la deva.timisoara si bucuresti au diagnoasticat-o cu epilepise.in urma cu 3 ani, noaptea la ora 2.in timpul somnului mama a facut o criza de vreo 15 min in care si-a pierdut pipi, m-am speriat ingozitor. dupa toate analizele i s-a pus diagnostic epilepsie.de ce??
are 49 ani.este posibil asa ceva?de atunci a mai facut nenumarate crize, a fost la timisoara, acolo i s-a zis ca poate fi din cauza plamanilor si a respiratiei grele si i s-a dat o masca pe care trebuie sa o poarte noaptea in timpul somnului.cu toate astea a facut criza si cu masca pe fata.acum, recent, la ora 11 noaptea s-a trezir sa mearga la baie, si treaza fiind a cazut jos facand alta criza.s-a lovit peste tot la maini la picioare, la cap, din cauza cazaturii.alte analize.acelasi raspuns.NU SE STIE CAUZA, NU SE STIE DACA CHIAR ESTE EPILEPSIE.mi-e frica sa nu o pierd. nu as putea accepta ca mama nu mai este din cauza unor medici incompetenti.ajutati-ma va rog.- va multumesc din suflet
are 49 ani.este posibil asa ceva?de atunci a mai facut nenumarate crize, a fost la timisoara, acolo i s-a zis ca poate fi din cauza plamanilor si a respiratiei grele si i s-a dat o masca pe care trebuie sa o poarte noaptea in timpul somnului.cu toate astea a facut criza si cu masca pe fata.acum, recent, la ora 11 noaptea s-a trezir sa mearga la baie, si treaza fiind a cazut jos facand alta criza.s-a lovit peste tot la maini la picioare, la cap, din cauza cazaturii.alte analize.acelasi raspuns.NU SE STIE CAUZA, NU SE STIE DACA CHIAR ESTE EPILEPSIE.mi-e frica sa nu o pierd. nu as putea accepta ca mama nu mai este din cauza unor medici incompetenti.ajutati-ma va rog.- va multumesc din suflet
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 2O recomandare de la un medic cu ce pot înlocui Stresclean Forte?
- 2Interpretare Angio RMN cerebral (arterial/venos)nativ și cu substanță de contrast
- 3Torticolis de la scolioza?
- 1În cazul unui AVC hemoragic 60 % partea dreapta a creierului
- 1Amorteala la picior
- 2Mici dureri de cap si de ceafa
- 0Ajutor! Tic sau afectare neurologică la copil de 8 ani?
- 1Epuizare fizica oboseala memorie slaba amnezie energie insuficienta
- 2Citire CT va rog
- 2Nevralgie cervicală și Tinitus sever