umflatura pe umar

24-01-2012
himera60
Nu este medic/terapeut
himera60
de citiva ani, surorii mele i a iesit o umflatura pe umar care tot se mareste si i provoaca dureri, durerea urca pina dupa ureche, la doctor nu vrea sa mearga, ba nu are timp ba ii este frica, imi poate cineva spune ce are si cum sa o conving sa mearga la doctor imi spune ca ea trebuie sa munceasca ca are de platit casa masa si toate alea, problsma e ca acum nici eu nu stau bine cu sanatatea, am dureri mari de spate din cauza locului de munca pe care l am avut, noi lucram in italia fara nici un drept fara asigurare medicala, ne descurcam si noi asa cum putem, am uitat sa spun ca umflatura dispare la compresie si reapare dar este dureroasa
3 comentarii
0
24-01-2012, ora 21:04
Dr. Adam Span
Ortopedie si traumatologie, Koblenz
Dr. Adam Span
nu va suparati, insa fara examen fizic este greu de spus ceva. nici macar nu stim unde este exact si ce marime are aceasta "umflatura". poate fi o problema banala (atherom) pana la o tumoara maligna (sarcom).
ar trebui examinata si decisa ce este si ce tratament necesita.
daca este o tumoara maligna nu va lucra multa vreme, situatia se va inrautatii rapid, si nu va putea sa plateasca nimic, nici tratamentul nici casa.
sa nu aiba cineva o asigurare medicala nu este un lucru destept, oricand se poate intampla ceva neplacut, care va trebui platit din buzunarul propriu. un tratament la o tumoare maligna cu operatie, chemoterapie, raze etc poate ajunge usor la cateva sute de mii de euro
0
25-01-2012, ora 14:20
alinaiancu55
Nu este medic/terapeut
alinaiancu55
Si mama mea are o umflatura si aceasta umflatura persista de 3 luni si este situata ia partea dreapta sub coasta.a urmat tratamente pentru bila, pentru ulcer duodenal insa starea de sanatate nu s-a ameliorat ba chiar s-a inrautatit.Nu stiu unde sa ma mai duc cu ea, nu stiu ce analize trebuie sa isi mai faca.Astept un raspuns din partea dvs
0
25-01-2012, ora 18:17
Dr. Adam Span
Ortopedie si traumatologie, Koblenz
Dr. Adam Span
cum am mai spus, este greu de apreciat ce este aceasta "umflatura" fara examen fizic, poate fi ceva banal, si poate fi si ceva foarte malign.
in prima faza eu as cauta un chirurg, daca se poate intr-un spital bine dotat, sau centru universitar, care sa examineze aceasta umflatura (de fapt poate ca umflatura nu are nimic cu starea generala a pacientei). daca sunt sanse ca aceasta umflatura sa cauzeze starea alterata a pacientei, trebuie examene imagistice amanuntite, insa numai la sfatul medicului (echo, CT. RMN), si in functie de rezultate, investigatii de laborator
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: