Umflătură pe spate
Bună ziua,
Acum câteva zile tatăl meu a specificat de o umflătură dureroasă la atingere apărută pe spate lângă coloana vertebrală. La o primă vedere am presupus că e doar un coş.După cam două zile am verificat din nou şi se pare că umflătură respectivă e mai proeminentă.
Oarecum prezintă o formă şerpuită, destul de lungă fiind dureroasă la atingere. Am încărcat o poză cu umflătura în cauză ca imagine de profil. În general nu prezintă pete negre ca în imagine e doar roşie, dar a fost supusă la puţină presiune.
Mulţumesc pentru atenţie !!!
Acum câteva zile tatăl meu a specificat de o umflătură dureroasă la atingere apărută pe spate lângă coloana vertebrală. La o primă vedere am presupus că e doar un coş.După cam două zile am verificat din nou şi se pare că umflătură respectivă e mai proeminentă.
Oarecum prezintă o formă şerpuită, destul de lungă fiind dureroasă la atingere. Am încărcat o poză cu umflătura în cauză ca imagine de profil. În general nu prezintă pete negre ca în imagine e doar roşie, dar a fost supusă la puţină presiune.
Mulţumesc pentru atenţie !!!
1 comentarii
Adresati-va unui serviciu de chirurgie.
Cu stima,
Dr. Corneliu DOBRE
Cu stima,
Dr. Corneliu DOBRE
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6Mamei i-a aparut o umflatura mare pe spate
- 5umflatura pe spate cu diamentul de 5 cm
- 4Adenopatie umar
- 0Interpretare Rmn lombar
- 2Furuncul nedureros pe spate, vechi de 10 ani, moale, ridicat 6mm, diametru 12mm
- 0Umflătură deasupra dosului, în partea stângă-sus.
- 9Umflatura in zona rinichiului stang
Mai multe informații despre: umflatura pe spate