umflatura la picior
Buna ziua, ma numesc Alina, si am descoperit ca am o uflatura la picior, de marimea unui bob.asa nu ma supara, dar daca masez incep sa simt durere si atunci cind apas pe el la fel ma doare.
Ce poate fi si ce trebuie sa fac?
Multumesc anticipat!
Ce poate fi si ce trebuie sa fac?
Multumesc anticipat!
3 comentarii
Buna ziua!
Sincer sa fiu, nu am inteles localizarea anatomica a problemei D-voastra (anterior-posterior, medial-lateral, superior-inferior, care este formatiunea anatomica cea mai apropiata etc) si nici dimensiunea, consistenta, profunzimea, mobilitatea formatiunii descrise etc.
Trebuie sa evitam confuzia intre picior si membrul inferior, compus din sold, coapsa, genunchi, gamba, glezna si picior.
De asemenea, nu am inteles tocmai elementele necesare: varsta, greutate/inaltime, status ocupational si sportiv, antecedente traumatice, vasculare, metabolice, reumatologic-inflamatorii etc.
Asteptam detalii relevante.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Ante-picior
Sincer sa fiu, nu am inteles localizarea anatomica a problemei D-voastra (anterior-posterior, medial-lateral, superior-inferior, care este formatiunea anatomica cea mai apropiata etc) si nici dimensiunea, consistenta, profunzimea, mobilitatea formatiunii descrise etc.
Trebuie sa evitam confuzia intre picior si membrul inferior, compus din sold, coapsa, genunchi, gamba, glezna si picior.
De asemenea, nu am inteles tocmai elementele necesare: varsta, greutate/inaltime, status ocupational si sportiv, antecedente traumatice, vasculare, metabolice, reumatologic-inflamatorii etc.
Asteptam detalii relevante.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Ante-picior
localizarea este la gamba-posterior, dimensiunea este unui bob de mazare, cind masez nu se misca.profunzime- sub piele, dar la exterior nu se vede.
virsta de 24 ani, 53 kg, 1.65m, in prezent lucrez doar la calculator, dar ceva timp in urma am lucrat ca chelner din care cauza am avut ligamentele intinse la picior.sport nu prea practic deoarece in scurt timp imi provoaca dureri la laba piciorului
Cu stima,
Alina
virsta de 24 ani, 53 kg, 1.65m, in prezent lucrez doar la calculator, dar ceva timp in urma am lucrat ca chelner din care cauza am avut ligamentele intinse la picior.sport nu prea practic deoarece in scurt timp imi provoaca dureri la laba piciorului
Cu stima,
Alina
Buna seara!
Cu mare probabilitate este vorba despre o insuficienta venoasa periferica (varice), dar poate fi si o ruptura musculara, un lipom sau orice altceva.
Numai o examinare clinica directa poate diferentia originea problemei.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Ante-picior
Cu mare probabilitate este vorba despre o insuficienta venoasa periferica (varice), dar poate fi si o ruptura musculara, un lipom sau orice altceva.
Numai o examinare clinica directa poate diferentia originea problemei.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Ante-picior
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4o umflatura la piciorul stang sus la pulpa intr-o parte de 9 ani
- 3ganglion la picior pe partea dreapta, langa tibie
- 3umflatura sub glezna piciorului in interior
- 3picioare umflate si amortite
- 2Picior umflat dupa operatie
- 1picior vanat si umflat
- 4umflatura la picior
- 5Umflatura muschi tibie
- 1Probleme la membrul inferior
- 2M am lovit la picior, ce pot face ?
- 1Umflatura ososasa pe platou tibial
- 5Umflatura picior destul de mare la efort
- 1Durere in piciorul stang
- 0Umflatura pe picior
- 0Umflatura picior
- 6Umflatura langa tibie
- 3Nodul dureros la nivelul piciorului (probabil metatarsian 2)
- 0Formațiune tumorala picior copil 8 ani
Mai multe informații despre: umflatura la picior