Umflatura pe picior

Buna seara,
De ieri am observat pe piciorul drept, la o palmă in sus de glezna, pe tibie, o umflatura, nu este o umflatura ca un guguloi, este pur si simplu ca si cum piciorul ar fi putin mai gras in acea parte. Cand palpez nu simt nimic tare, neregulat ce e ca si cum ar fi mușchiul acela putin umflat.nu se simte nimic pe os ci atunci când misc se misca asa toata pielea ca o grăsime dar nu rotundă. Nu ma doare, pielea nu este schimbată. Am văzut din pură întâmplare. Voi face programare pentru saptamana viitoare dar nu stiu incotro sa o iau. Ma gandesc deja la cele mai rele vesti. Precizez ca am 35 de ani, femeie, 1.67 m, 64 kg.
De ieri am observat pe piciorul drept, la o palmă in sus de glezna, pe tibie, o umflatura, nu este o umflatura ca un guguloi, este pur si simplu ca si cum piciorul ar fi putin mai gras in acea parte. Cand palpez nu simt nimic tare, neregulat ce e ca si cum ar fi mușchiul acela putin umflat.nu se simte nimic pe os ci atunci când misc se misca asa toata pielea ca o grăsime dar nu rotundă. Nu ma doare, pielea nu este schimbată. Am văzut din pură întâmplare. Voi face programare pentru saptamana viitoare dar nu stiu incotro sa o iau. Ma gandesc deja la cele mai rele vesti. Precizez ca am 35 de ani, femeie, 1.67 m, 64 kg.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4o umflatura la piciorul stang sus la pulpa intr-o parte de 9 ani
- 3umflatura sub glezna piciorului in interior
- 3picioare umflate si amortite
- 3Umflatura pe picior
- 2Picior umflat dupa operatie
- 0Hematom la picior, baietel 5 ani
- 1picior vanat si umflat
- 1Umflatura la piciorul stang
- 4umflatura la picior
- 5Umflatura muschi tibie
- 2M am lovit la picior, ce pot face ?
- 1Umflatura ososasa pe platou tibial
- 5Umflatura picior destul de mare la efort
- 2Chist la maleola externa
- 1Durere in piciorul stang
- 0Umflatura picior
- 0Umflaturi langa tibie
- 3Nodul dureros la nivelul piciorului (probabil metatarsian 2)
- 2Intrebare - umflatura pe picior
- 0Hematom sau formațiune tumorala copil 8 ani
Mai multe informații despre: umflatura la picior