Durere genunchi asociata cu amorteala talpa
Buna ziua
M am ridicat de jos, in genunchi stand si mi a trosnit foarte tare genunchiul drept, au inceput durerile si dificultate in mers, am masat zona usor cu un antiinflamator si durerile s au ameliorat dar a doua zi dimineata mi a amortit tapla aceluiasi picior si starea de amorteala continua de 2 zile. Am fost la medic si mi a spus ca este o entorsa de genunchi, sa nu fac miscare cu piciorul si antiinflamatoare locale iar in timp o sa treaca. Senzatia de amorteala a talpii ma sperie deoarece sunt zone unde nu simt nimic. Ce trebuie sa fac ? Multumesc mult
M am ridicat de jos, in genunchi stand si mi a trosnit foarte tare genunchiul drept, au inceput durerile si dificultate in mers, am masat zona usor cu un antiinflamator si durerile s au ameliorat dar a doua zi dimineata mi a amortit tapla aceluiasi picior si starea de amorteala continua de 2 zile. Am fost la medic si mi a spus ca este o entorsa de genunchi, sa nu fac miscare cu piciorul si antiinflamatoare locale iar in timp o sa treaca. Senzatia de amorteala a talpii ma sperie deoarece sunt zone unde nu simt nimic. Ce trebuie sa fac ? Multumesc mult
1 comentarii
Buna seara!
Senzatia de amorteala poata fi legata de compresiunea exercitata de edemul articular asupra nervilor.
Cred ca ar trebui sa-l consultati din nou pe ortoped.
Cu stima,
Marius uscatu
Chirurg ante-picior
Senzatia de amorteala poata fi legata de compresiunea exercitata de edemul articular asupra nervilor.
Cred ca ar trebui sa-l consultati din nou pe ortoped.
Cu stima,
Marius uscatu
Chirurg ante-picior
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6Entorsa de genunchi acum o luna, durerea persista
- 3Talpile picioarelor impreuna cu pielea capului
- 3Fractura Talus
- 1Entorsa la genunchi
- 5entorsa genunchi, rmn genunchi... rezultate
- 1entorsa genunchi, LIA rupt
- 0imi ard palmele si talpile.
- 4entorsa genunchi copil
- 1Durere picior stang
- 11. Entorsa la genunchi 2.Contuzie la genunchi!
- 1entorsa genunchi
- 1Entorsa de genunchi
- 6Tumefere talpa de la condus autocamion
- 1neg la picior
- 1Cum ar trebuii sa ma recuperez dupa o entorsa de gradu "1"
- 1As dori o parere
- 1Senzatie de arsura in planta piciorului
- 2Poate fi o entorsa de genunchi sau ligamente?
- 2" Cui" in talpa piciorului
Mai multe informații despre: entorsa de genunchi talpa talpa amortita
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: