Umflatura dupa ureche

67 comentarii 1 2 3
0
20-09-2020, ora 16:38
Cafelus
Nu este medic/terapeut
Cafelus
Buna ziua domnule doctor, va rog sa ma ajutati si pe mine cu un sfat, de vreo doua luni am descoperit o umflatura tare si putin dureroasa in spatele urechii stangi cam pe osul urechii, acum o luna am fost la orl si mi-a spus ca este o inflamatie si mi-a facut o injectie cu cortizon, am sperat sa se retraga dar nu a fosta asa, este ceva de care trebuie sa ma ingrijorez? Mentionez ca am o rinita hipertrofica de care nu msi scap, am facut si opertatie de cauterizare a cornetelor (turbinoplastie) si am o glanda tiroida autoimuna. Multumesc frumos.
0
20-09-2020, ora 17:53
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
1. Acel ganglion după ureche nu se retrage pana nu tratezi cauza
2.daca ai și rinita. Este foarte probabil ca faci reflux gastro esofagian în somn. Asta irita Faringele pana sus în spatele nasului. De acolo și rinita și ganglionul
3.faci și o radiografie dentara. Infecțiile ascunse la rădăcină.. Dau ganglioni
0
20-09-2020, ora 18:14
Cafelus
Nu este medic/terapeut
Cafelus
Anul trecut am facut si endoscopie si a iesit ca nu am reflux gastroesofagian, mi s-a spus ca am cam acizi gastrici dar care nu ajuns in esofag, iar cu dantura stau bine, chiar de curand am fost la un control pentru detartraj, in rest nu am nimic.
0
20-09-2020, ora 19:23
Dr. Flueraru Valeriu
Dr. Flueraru Valeriu
Interesant..
Și medicii de la Gastrologie nu au povestit ca n. Vag.. Și sistemul Limfatic. Sunt Comune... De la rinofaringe pana la Colon???
Tot ce se întâmplă în intestin.. Ca și inflamatie.. Se transmite pe faringe, limba.. Și indirect
0
20-09-2020, ora 20:20
Cafelus
Nu este medic/terapeut
Cafelus
Ce imi recomandati, sa caut un alt doctor gastroenteorolog, nu as mai face alta endoscopie, a fost cam nasol, de la gastro mi-a dat un tratament parca nedis se numeste, mi-a spus ca am cam multi acizi gastrici si sa tin un pic de regim sa mananc fara condimente si sa revin peste o luna dar nu m-am mai dus, m-au trimis si la alergolod pentru rinita, dar mi-au iesit analizele bune, apoi m-am orintat spre orl si am facut teatament apoi acea operatie la nas, va mai intreb ceva, cand si cand am limba incarcata, alba, si cu niste crestatii pe margine, poate fi un indiciu ?
0
20-09-2020, ora 21:27
Dr. Flueraru Valeriu
Dr. Flueraru Valeriu
Da.. LImba este Oglinda tractului digestiv
nu ati selectat corect alimetele pentru Regim
mai cititi ce ma scris pe forum
0
20-09-2020, ora 22:19
Cafelus
Nu este medic/terapeut
Cafelus
Multumesc frumos pentru sfaturi, va doresc o seara frumoasa in continuare.
Adaugă un comentariu / răspuns
67 comentarii 1 2 3

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.