Umflatura axila

05-07-2022
Loys
Nu este medic/terapeut
Loys
buna ziua! Am 22 de ani si alaptez. Sunt mamica de 5 luni isi pana acum nu am observat o problema similara. in urma cu aproximativ o saptamana am observat, la dus o umflatura de marimea unei monede de 50 de bani, poate si mai mare pe axila dreapta.La palpare nu este proeminenta, pot sa spun ca abia se simte uneori si nu pare ca o formatiune de sine statatoare, ci mai degraba se simte ca o umflatura generala a axilei. Cand apas se simte o arsura si ca o amortire a mainii. Atat acila stanga, cat si cea dreapta au zone rosii, usor inflamate si par mici cosuri. Ca si deodorant folosesc Borotalco.Acum ceva timp am fost diagnosticata cu foliculita. Ce credeti ca este? ce sfat puteti sa imi dati. urmeaza sa ajung la medic, dar pana sunt programata as dori un raspuns, va rog, pentru linistea mea. Mentionez ca sunt foarte anxioasa si ma gandesc la ce poate fi mai rau.
1 comentarii
0
07-07-2022, ora 23:19
drweather
Identitate neconfirmată
drweather
Daca te epilezi la axila ar putea fi o hidrosadenita. Seamana cu cele din aceasta fotografie ? https://www.prospecte.net/hidrosadenita-tratamente-naturiste/
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.