tuse seaca si sufocare din gat
buna ziua,
Am 25 de ani si nu stiu ce sa mai fac de 2-3 saptamani, pur si simplu m-am trezit din somn fara aer...fara nici o simptoma fara nici o durere.
Dupa o radiografie la plamani mi-a iesit ca am o mica raceala si un control la orl o laringita si un inceput de sinuzita. Asta dupa cele povestite de mine...la exudat a iesit ok. Am pur si simplu dintr-o data o stare care ma sufoca din gat si ma eliberez doar dak ma chinui sa expectorez mucii aceia din gat de culoare transparenta. Sunt la al doilea tratament cu antibiotic..se poate sa am aceste sufocari deoarece nu mi-a trecut raceala la plamani?
ulterior am ajuns iar la medic si ma controlat cu stetoscopul si mi-a spus ca inca nu a trecut raceala..ca se mai aude ceva...
mentionez ca am tratament cu zinnat si eurespal, biorinil si homeogene9..
pot avea raceala fara siptome..adika fara febra, dureri...simt doaar acea senzatie de nd in gat din cand in cand si nas infundat...ce trebuie sa fac?
Multumesc si scuze pt greselile gramaticale
Am 25 de ani si nu stiu ce sa mai fac de 2-3 saptamani, pur si simplu m-am trezit din somn fara aer...fara nici o simptoma fara nici o durere.
Dupa o radiografie la plamani mi-a iesit ca am o mica raceala si un control la orl o laringita si un inceput de sinuzita. Asta dupa cele povestite de mine...la exudat a iesit ok. Am pur si simplu dintr-o data o stare care ma sufoca din gat si ma eliberez doar dak ma chinui sa expectorez mucii aceia din gat de culoare transparenta. Sunt la al doilea tratament cu antibiotic..se poate sa am aceste sufocari deoarece nu mi-a trecut raceala la plamani?
ulterior am ajuns iar la medic si ma controlat cu stetoscopul si mi-a spus ca inca nu a trecut raceala..ca se mai aude ceva...
mentionez ca am tratament cu zinnat si eurespal, biorinil si homeogene9..
pot avea raceala fara siptome..adika fara febra, dureri...simt doaar acea senzatie de nd in gat din cand in cand si nas infundat...ce trebuie sa fac?
Multumesc si scuze pt greselile gramaticale
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 648tuse seaca si ceva in gat
- 4durere insuportabila in gat si o tuse seaca si foarte persistenta...
- 3Tuse + Expectoratie verde dimineata
- 13raguseala
- 3Tuse seaca si durere piept si spate
- 0tuse seaca
- 3tuse seaca de doua luni
- 22tuse seaca de 2 luni
- 2Tuse seaca persistenta
- 5tuse de care nu pot scapa
- 1tuse ragusala si durere in piapt
- 3Stafilococ + Tuse seaca.
- 1Posibil ceva grav?
- 1Tuse Uscata Și Durere Plămâni