Tumoare Cerebrala - Bunicul meu 75 de ani

07-08-2018
RaulRoland
Nu este medic/terapeut
RaulRoland
Buna ziua,

Bunicul meu are 75 de ani si acum 2 zile a inceput sa aiba probleme de vorbire plus dureri mari de cap, am mers la medic cu el si a fost internat la un spital din Bucuresti, iar din primele investigatii (CT) a reiesit ca are o tumora pe creier care apasa pe nervii vorbirii si nervii memoriei iar in plus tumoarea a inceput sa sangereze. Astept un diagnostic concret si revin cu detaliile. Din propriile experiente ce parere aveti, ce sfaturi imi puteti da ? La ce sa ma astept ? In momentul actual este internat, este constient putem discuta, de la tratament au disparut durerile de cap, are probleme de vorbit in sensul ca se balbaie si vorbeste foarte incet. Presupun ca o sa fie operat pe creier, alte tratamente mai exista? Multumesc anticipat
3 comentarii
0
09-08-2018, ora 09:42
RaulRoland
Nu este medic/terapeut
RaulRoland
Buna ziua,

Revin cu detalii, Dupa o verificare amanuntita si un RMN - a fost descoperita mult mai detaliata tumora cerebrala care este cat un mar, spune dl doctor, si a fost programat la operatie. Tumora este la exterior si poate fi operata, inca nu se stie gradul acesteia si diagnosticul concret deoarece biopsie o sa se faca dupa operatia in sine. Ce ma sfatuiti sa fac mai departe, ce pasi trebuiesc urmati ? Multumesc
0
10-08-2018, ora 17:15
RaulRoland
Nu este medic/terapeut
RaulRoland
Detalii suplimentare : Bunicul meu a fost operat, este la terapie intensiva, este intubat, a deschis ochii, misca putin capul si raspunde la intrebari prin clipit, misca putin picioarele si mana dreapta, Asteptam raspunsul biopsiei tumorii, si RMN ul de control. Sansele de recuperare sunt mari, ce tratamente o sa urmeze si ce trebuie sa faca dupa ? Stiu ca in functie de biopsie se recomanda tratamentele dar pana atunci ? Multumesc anticipat
0
23-08-2018, ora 13:39
RaulRoland
Nu este medic/terapeut
RaulRoland
Buna ziua, Diagnosticul pus pentru tumoarea avuta de bunicul meu este glioblastom. Ce se recomanda in acest caz ? care sunt sansele de supravietuire? Multumesc anticipat
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Tumorile cerebrale vor fi depistare mai rapid, cu ajutorul unor teste de sânge
  • Dieta ketogenică - de ajutor pentru persoanele cu cancer cerebral?
  • Medicamente antidiabetice asociate cu scăderea riscului de tumori cerebrale
  • Inovare în tratamentul glioblastomului prin imunoterapie alogenă
  •