tulburari psihice

10-09-2010
celinecep
Nu este medic/terapeut
celinecep
Pe la 16 ani au inceput primele probleme.Am inceput sa vorbesc incoerent, aveam prieteni imaginari, vorbeam tot felul de prostii, aruncam lucruri bune, mi-am ars amintirile sub pretextul ca imi faceau rau.Am fost la medic si am fost si internata si mi s-a pus diagnosticul de depresie atipica.Toate astea au durat aproximativ 6 luni, dupa care mi-am revenit si eram in regula.E posibil sa fie altceva decat depresie?Mentionez ca nu eram constienta de lucrurile pe care le faceam si cred ca un depresiv e lucid totusi.
2 comentarii
0
10-09-2010, ora 17:40
Emmma
Nu este medic/terapeut
Emmma
Buna!Sincer, nu cred ca a fost o depresie, poate si o depresie pe langa altceva/Cateodata medicii scriu alte diagnostice pt a ne proteja.Conteaza ca acum esti ok, nu?
0
10-09-2010, ora 18:58
celinecep
Nu este medic/terapeut
celinecep
Da, e cel mai important ca ma simt bine acum...doar ca ma gandesc mereu la toate lucrurile pe care le-am spus si le-am facut si imi doresc din rasputeri sa dau timpul inapoi.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul