Nootropil (Piracetam) Ce efecte adverse pot sa apara?

18-03-2025
identity
Nu este medic/terapeut
identity
Bună ziua! Astazi am început sa iau nootropil piracetam. Am anumite dificultati de concentrare, atenție si invatare. Ce efecte adverse pot sa apara? Pot sa fac vreun alt episod psihotic? Insomnii pot apărea de la acest medicament? Mulțumesc.
3 comentarii
0
18-03-2025, ora 13:27
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Buna.
Daca simti ca te agita, nu il mai iei.
0
18-03-2025, ora 14:59
identity
Nu este medic/terapeut
identity
Asa mi-a zis si medicul, daca ma simt mai agitat sau imi da insomnie sa nu-l mai iau. Mi l-a dat sa vad daca ma ajuta. Sunt curios daca si altii au mai luat Piracetam si cum le-a mers cu acest medicament
1
18-03-2025, ora 23:25
wh4t3ver
Nu este medic/terapeut
wh4t3ver
e posibil/probabil ca medicamentele pe care le iei sa iti creeze aceste dificultati
spune-i dr ca lucrezi pe comp sa faci baani, si ai nevoie de putere de concentrare. astfel s-ar putea sa-ti dea ceva medicament care sa te activeze (prt ca exista)
Adaugă un comentariu / răspuns

15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul