Tulburari neurologice si angajarea

Am tulburari neurologice de la medicamente care se manifesta prin trimit exagerat, câteodată in crize si ticuri nervoase involuntare de exemplu mișcări rotativă obsesive si rapide a capului si gesticulația fără control.
Cum pot sa tratez aceste simptome?
O sa conteze la angajare daca tremur excesiv doar cand dac munca minuțioasă?
Medicul psihiatru ma trimis sa imi fac la medicul in medicina muncii iar acesta ma trimis sa imi fac evaluare psihologică complexă ce ar trebuii sa fac pana la urma?
Va multumesc pentru timpul acordat!
Cum pot sa tratez aceste simptome?
O sa conteze la angajare daca tremur excesiv doar cand dac munca minuțioasă?
Medicul psihiatru ma trimis sa imi fac la medicul in medicina muncii iar acesta ma trimis sa imi fac evaluare psihologică complexă ce ar trebuii sa fac pana la urma?
Va multumesc pentru timpul acordat!
1 comentarii

Buna ziua,
Medicul psihiatru trebuie să vă dea o fisa cu diagnosticul pe care îl aveti si cu tratamentul pe care îl urmați. Trebuie să mergeți la un psiholog clinician care sa va faca o evaluare psihologica complexa. Cu fișa de la medicul psihiatru și cu evaluarea de la psiholog mergeți la medicul de medicina muncii. Acesta se va exprima daca sunteti apt pentru domeniul in care doriti sa va angajați.
Medicul psihiatru trebuie să vă dea o fisa cu diagnosticul pe care îl aveti si cu tratamentul pe care îl urmați. Trebuie să mergeți la un psiholog clinician care sa va faca o evaluare psihologica complexa. Cu fișa de la medicul psihiatru și cu evaluarea de la psiholog mergeți la medicul de medicina muncii. Acesta se va exprima daca sunteti apt pentru domeniul in care doriti sa va angajați.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 4Cum pot sa ocolesc obstacolele?
- 5Administrare Depakine Chrono 500
- 9Voi putea dona vreodată sânge dacă acum am sindrom depresiv-anxios pe care îl tratez?
- 10Abilify sedează?
- 10Bipolar, aș dori un sfat: să continui din inerție sau să mă supun unei reevaluări?
- 3V-a ajutat Magnerot?
- 3Xeplionul e mai bun ca Rispoleptul Consta sau invers?
- 10Simptome de urmarire???!!!!
- 1Sindromul Tourette- tratament eficient
- 10Cipralex și spitomin
Mai multe informații despre: afectarea neurologica
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: