Tulburari de depersonalizare.

11-08-2010
leicester
Nu este medic/terapeut
leicester
Recent, am aflat ca de ce sufar eu se numeste TULBURARI DE DEPERSONALIZARE.Parca as fi in vis.parca nu sunt eu...E vreun risc de ceva cu aceste simptoame?Le am de 4 zile dar azi mi-a fost rau asa..ma durea capu, ameteli cand ma sculam de jos...etc...si de ce.Pentru ca am intrerupt FLUOXETINA, am luat'o 5 seri(medicul imi recomandase 14)si de cand am luat'o am aceste simptome.Dar de cand am intrerupt'o parca mi-e si mai rau...va mai intreb, e vreun risc de ceva?Cum pot sa tratez aceasta "boala"?ASTEPT RASPUNS URGENT.
2 comentarii
0
24-09-2010, ora 21:59
lala2004
Nu este medic/terapeut
lala2004
La ce medic ai fost la Grigore Alexandrescu?
0
29-11-2010, ora 21:29
iyoana
Nu este medic/terapeut
iyoana
asemanatoare e si problema mea si eu parca sunt in vis, uit repede, parca nam trecut, am fost la pshiatru si mia zis ca am tulburare disociativa.mia dat tratament jumate de an dar tot nu sunt eu.nustiu ce sa fac si eu am mai fost si la pshilog recent si mia zis ca sa ma concentrez mai mult cand vorbeste cineva sau fac ceva dar tot la fel cand e momentul sami aduc de aminte parca eu nici nam fost acolo.sper ca poate intro buna zi cu ajutorul lui Dumnezeu o sami revin, ca in medici nu prea mai am incredere.Succes si tie stefan1994
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: