trigliceride crescute
Buna ziua, mi-am facut si eu analizele si mi-au iesit trigliceridele val 178.Ce poate insemna?sunt mari fata de intervalul de referinta.va multumesc anticipat
5 comentarii
Sunt un pic cam crescute ar trebuii sa renuntati la alimentele bogate in grasimi.
Multa sanatate!
Multa sanatate!
Multumesc Cristina pentru raspuns, asa mi se par si mie dar sa stii ca nu prea mananc alimente bogate in grasimi...chiar ma mir
Pentru o recoltare corecta in vederea efectuari acestor analize precum trigliceride, colesterol, trebuie sa nu mancati/nu alcool cu cel putin 8 ore inainte.
Sanatate!
Sanatate!
Multumesc, floryp pt raspuns, intre timp am fost la medicul de familie pt interpretarea analizelor si mi-a spus ca timp de 6 luni sa incerc sa tin un regim in special sa renunt la grasimile animale.de alcool nu mi-a spus nimic dar nici nu e cazul.si eu am crezut la fel ca dvs ca am mancat ceva gras inainte cu o zi sau doua dar medicul a spus ca nu influenteaza.o sa repet analizele peste 6 luni.ma tot gandesc dar cei care mananca aproape in fiecare zi slanina si carnati oare cat or avea trigliceridele???!!hm
Ideea este sa se respecte perioada de 8 - 12 ore in care nu se mai mananca si pentru sanatatea noastra ce nu facem, nu?
Numai bine!
Numai bine!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5Trigliceride?!!! VLDL?!!! Heelp!
- 2analiza de sange
- 3analize medicale: colesterol, trigliceride...
- 6eroare analize medicale?
- 5Trigliceride risc crescut
- 3transaminaze colesterol trigliceride gpt got
- 5trigliceridele cu valorii de peste 700=ciroza?
- 9TGP - opinii, va rog !
- 4trigliceridele
- 9analize medicale
- 3trigliceride 221
- 4glicemia si trigliceride mari
- 16analize de singe
- 5analize medicale: colesterol, trigliceride, glicemie, lipide
- 3trigliceride marite
- 5analize medicale: colesterol, trigliceride, creatinina
- 3De ce nu-mi scade colesterolul?
- 1rezultate analize
- 0Trigliceridele