traumatism la ochiul stang si nu poate ajunge la medic

23-09-2011
mary1701
Nu este medic/terapeut
mary1701
buna ziua! va rog sa ma ajutati intr-o problema. am o prietena care a suferit un traumatism la ochiul stang. a lovit-o sotul cu pumnul in urma cu 2 zile, iar acum nu o lasa sa mearga la medic, practic este in imposibilitatea de a iesi din casa. are si un copil de un an, pe care il alapteaza. acuza dureri in zona ochiului respectiv, iar astazi cand a suflat nasul a simtit ca i-a plesnit ceva in spatele ochiului si i s-a umflat brusc sub ochi, are ca o punga. probabil a avut un hematom sau ceva de genul asta care a plesnit cand s-a fortat sa sufle nasul. dincolo de aspectul violentei domestice, pe care nu il comentam aici, va rog mult sa imi spuneti ce medicamente pot sa ii dau, avand in vedere ca si alapteaza.
11 comentarii
0
03-01-2012, ora 01:04
Alberto86
Nu este medic/terapeut
Alberto86
Buna ziua! Asta am patit si eu ieri.Am fost la 6 medici, dar nu au stiut sa imi dea un diagnostic.Ma puteti ajuta?Cum a fost procedura in cazul dvs?Va multumesc aniticiapt
0
03-01-2012, ora 11:13
mary1701
Nu este medic/terapeut
mary1701
a luat antibiotic (augmentin de 1 gr o pastila la 12 ore - doar asta putea sa ia avand in vedere ca alapta in perioada aia), antiinflamator (flamexin - jumatate de plic dimineata si seara) si comprese cu apa rece si s-a rezolvat problema. am mers eu la o farmacie unde cunosteam una dintre farmaciste si asta mi-a recomandat sa-i dau. sanatate multa va doresc!
0
03-01-2012, ora 13:00
Alberto86
Nu este medic/terapeut
Alberto86
Multumesc pentru promtitudine...Au trecut 2 zile si inca nu am scapat de perna aerica...Credeti ca voi scapa in 1-2 zile de ea?Multuesc anticipat
0
04-01-2012, ora 10:20
mary1701
Nu este medic/terapeut
mary1701
nu stiu in cat timp se rezolva. prietena mea a avut rezultate in cateva zile. altfel, va recomand sa mergeti la un medic oftalmolog. insanatosire grabnica va doresc!
0
05-01-2012, ora 17:29
Alberto86
Nu este medic/terapeut
Alberto86
Au trecut aproape 4 zile si nu mi s-a desumflat deloc !!!
0
06-01-2012, ora 14:20
mary1701
Nu este medic/terapeut
mary1701
sfatul meu este sa mergeti la medic, nu va mai luati dupa nimeni pt ca fiecare om reactioneaza diferit la tratament.
0
06-01-2012, ora 14:25
Alberto86
Nu este medic/terapeut
Alberto86
Am fost de pe 2 ianuarie in continuu...la municipal, panduri, lahovari, bagdasar-arsenie, neurologi, oftalmologi, orl-isti, clinica particulara, am facut si tomograf.NIMIC!!!
0
10-01-2012, ora 10:28
mary1701
Nu este medic/terapeut
mary1701
imi pare rau sa aud asta! nu stiu ce sfat sa va dau... cred ca pe forumul asta ar fi trebuit sa existe un medic care sa dea un sfat avizat in aceasta problema, dar vad ca de ceva timp nimeni nu mai raspunde, suntem ignorati de catre cei in masura sa raspunda... daca tot nu ne baga nimeni in seama macar inchideti forumul sa nu mai asteptam in zadar o parere documentata.
0
10-01-2012, ora 10:47
Alberto86
Nu este medic/terapeut
Alberto86
Problema este ca acesti "medici" sunt incompetenti si nu gasesc o rezolvare !!! De la ultima postare am mai fost la 3-4 spitale si m-au mai vazut 5-6 medici, dar nu gasesc o rezolvare !!! Eu inca nu simt jumatate din nas, obraz si buza !!! Si au trecut 9 ZILE de cand am fost prima oara la urgenta !!!
0
10-01-2012, ora 12:18
mary1701
Nu este medic/terapeut
mary1701
poate va este afectat vreun nerv de aveti simptomele astea. un neurolog bun ar fi trebuit sa gaseasca o solutie sau macar un diagnostic pt afectiunea dvs. imi pare sincer rau, dar chiar nu stiu catre cine sa va indrum, eu sunt din Teleorman... sper sa gasiti o rezolvare cat mai curand. sanatate multa!
0
10-01-2012, ora 14:36
Alberto86
Nu este medic/terapeut
Alberto86
Eu sunt din Bucuresti si am fost si la spitalul 9, care se lauda a fi cel mai bun din tara la acest capitol.NIMIC!!!
Am fost la 2-3 spitale la neurologie.M-au vazut 4-5 neurologi.NIMIC!!!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Ați trecut printr-o operație? Ajutați alți pacienți oferind o recomandare chirurgului care v-a operat.
Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Curiozitate: cum cresc ochii?
  • Violența domestică, o problemă de actualitate: una din patru femei a fost agresată fizic sau sexual de partenerul intim de-a lungul vieții
  • Violența din partea partenerului intim crește riscul de atac de cord și accident vascular cerebral
  • Creștere alarmantă a violenței în cuplu în rândul adolescenților
  •