traumatism la ochiul stang si nu poate ajunge la medic
buna ziua! va rog sa ma ajutati intr-o problema. am o prietena care a suferit un traumatism la ochiul stang. a lovit-o sotul cu pumnul in urma cu 2 zile, iar acum nu o lasa sa mearga la medic, practic este in imposibilitatea de a iesi din casa. are si un copil de un an, pe care il alapteaza. acuza dureri in zona ochiului respectiv, iar astazi cand a suflat nasul a simtit ca i-a plesnit ceva in spatele ochiului si i s-a umflat brusc sub ochi, are ca o punga. probabil a avut un hematom sau ceva de genul asta care a plesnit cand s-a fortat sa sufle nasul. dincolo de aspectul violentei domestice, pe care nu il comentam aici, va rog mult sa imi spuneti ce medicamente pot sa ii dau, avand in vedere ca si alapteaza.
11 comentarii
Buna ziua! Asta am patit si eu ieri.Am fost la 6 medici, dar nu au stiut sa imi dea un diagnostic.Ma puteti ajuta?Cum a fost procedura in cazul dvs?Va multumesc aniticiapt
a luat antibiotic (augmentin de 1 gr o pastila la 12 ore - doar asta putea sa ia avand in vedere ca alapta in perioada aia), antiinflamator (flamexin - jumatate de plic dimineata si seara) si comprese cu apa rece si s-a rezolvat problema. am mers eu la o farmacie unde cunosteam una dintre farmaciste si asta mi-a recomandat sa-i dau. sanatate multa va doresc!
Multumesc pentru promtitudine...Au trecut 2 zile si inca nu am scapat de perna aerica...Credeti ca voi scapa in 1-2 zile de ea?Multuesc anticipat
nu stiu in cat timp se rezolva. prietena mea a avut rezultate in cateva zile. altfel, va recomand sa mergeti la un medic oftalmolog. insanatosire grabnica va doresc!
Au trecut aproape 4 zile si nu mi s-a desumflat deloc !!!
sfatul meu este sa mergeti la medic, nu va mai luati dupa nimeni pt ca fiecare om reactioneaza diferit la tratament.
Am fost de pe 2 ianuarie in continuu...la municipal, panduri, lahovari, bagdasar-arsenie, neurologi, oftalmologi, orl-isti, clinica particulara, am facut si tomograf.NIMIC!!!
imi pare rau sa aud asta! nu stiu ce sfat sa va dau... cred ca pe forumul asta ar fi trebuit sa existe un medic care sa dea un sfat avizat in aceasta problema, dar vad ca de ceva timp nimeni nu mai raspunde, suntem ignorati de catre cei in masura sa raspunda... daca tot nu ne baga nimeni in seama macar inchideti forumul sa nu mai asteptam in zadar o parere documentata.
Problema este ca acesti "medici" sunt incompetenti si nu gasesc o rezolvare !!! De la ultima postare am mai fost la 3-4 spitale si m-au mai vazut 5-6 medici, dar nu gasesc o rezolvare !!! Eu inca nu simt jumatate din nas, obraz si buza !!! Si au trecut 9 ZILE de cand am fost prima oara la urgenta !!!
poate va este afectat vreun nerv de aveti simptomele astea. un neurolog bun ar fi trebuit sa gaseasca o solutie sau macar un diagnostic pt afectiunea dvs. imi pare sincer rau, dar chiar nu stiu catre cine sa va indrum, eu sunt din Teleorman... sper sa gasiti o rezolvare cat mai curand. sanatate multa!
Eu sunt din Bucuresti si am fost si la spitalul 9, care se lauda a fi cel mai bun din tara la acest capitol.NIMIC!!!
Am fost la 2-3 spitale la neurologie.M-au vazut 4-5 neurologi.NIMIC!!!
Am fost la 2-3 spitale la neurologie.M-au vazut 4-5 neurologi.NIMIC!!!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 13flocoane
- 10probleme la ochi
- 2imi curge ochiul sting
- 3probleme la un ochi
- 7blefaroconjunctivita cronica
- 4senzatie de ´´ceva´´ in ochi
- 0Ochi rosii, greata, diaree, cornete nazale foarte inflamate
- 7va rog urgent o parere despre ce poate fi !
- 4strafulgerari ale ochiului cu pierderea temporara a vederii
- 8intrebare pentru un oftalmolog: imbunatatirea vederii prin alimentatie
- 6Este oare nevoie sa merg la un psihiatru?
- 1Dureri ale ochiului
- 5pata galbena la ochi...pinguecula
- 3Pata Neagra la ochiul stang
- 5am purtat ochilarii prea apasat pe nas, ochii s-au format ca 2 "rotunduri"
- 0Probleme la muschiul de sub ochi.
- 1Senzatie de corp strain in ochi
- 1Nu vad cu un ochi.
- 1tensiune la ochi
Mai multe informații despre: Ochiul violenta in cuplu
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
- Astigmatismul
- Sindromul ochi uscat - Kratoconjunctivita sicca
- Dezlipirea de retina
- Lagoftalmia paralitica
- Conjunctivita bacteriana simpla
- Tumorile pleoapelor
- Strabismul la copii
- Retinopatia diabetica
- Ambliopia (ochiul leneș)
- Exoftalmia
- Cristalinul
- Transplant de cornee
- Conjunctiva
- Pleoapele si reflexul de clipire
- Febra faringoconjunctivala
- Oboseala oculară (astenopia acomodativă)
- Heterocromia (ochii de culori diferite)
- Ochiul (analizatorul vizual)
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: