Tratare inceput de hernie?
Am fost la medic si mi s-a spus ca am peretele abdominal slabit in partea stanga jos, sub ombilic, si ca as putea face hernie oricind sau niciodata. Eu simt uneori o durere in acea zona, dar nu este nici o umflatura. Intrebarea mea este daca pot cumva sa preintimpin aparitia herniei (miscare, abdomene pt intarirea musculaturii)? Va multumesc.
2 comentarii
Raspunsul este NU. O hernie apare sau nu. Problemele complicatiilor in evolutia ei apar dupa ce ai vazut hernia. Pana atunci nici sa nu te gandesti la ea. Iar daca apare si te deranjeaza o operezi si gata. De ce sa-ti strici tu bunatate de viata din cauza unei banuieli?
Poate ai altceva. Cum a inceput toata povestea?
Poate ai altceva. Cum a inceput toata povestea?
Durerea a aparut spre sfarsitul verii, fara a face vreun efort deosebit. In perioada aceea am mers mult pe jos, daca asta are vreun rol. Prima data am simtit intr-o noapte. Am simtit un fel de arsura vreo cateva saptamani, apoi am fost la medicul de familie, care mi-a zis ca este vorba de un muschi. Mi-a dat niste pastile de diclofenac, care m-au facut sa ma simt mai bine. Nu am mai avut dureri citeva luni, pana inainte de Craciun. De atunci mi-a reaparut, in urma urcarii repetate in viteza a unor scari. Am fost la medic, care mi-a spus ce am scris in primul mesaj si care mi-a facut si un ecograf, fara sa-mi spuna nimic in plus legat de aceasta problema (a mai descoperit niste probleme legate de hemoroizi interni).
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2hernie discala
- 2Hernie?
- 6Hernia sau apendicita?
- 5oare e hernie?
- 4E hernie? Va rog ajutati-ma
- 5hernie discala curiozitate
- 7Durere in partea dreapta jos
- 1hernii intraspongioase
- 5operatie dce hernie afecteaza viata sexuala?
- 0Hernie?
- 0hernia de disc
- 1Hernie ?
- 0Hernia de disc din nou?
- 1probleme pe coloana
- 2hernie de disc recidivata de 2 ori
- 1hernie intraspongioasa
- 2hernie de disc L5 S1
- 0stenoza cervicala
- 5Alergare cu hernia neoperata
Mai multe informații despre: hernia
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: