Tratament ptr imunitate cu bronho-vaxom si o eventuala sarcina???!!!!!

04-03-2012
mihaelaandreea
Nu este medic/terapeut
mihaelaandreea
Ptr anumite probleme legate de imunitate (am suferit o interventie de micsorare a amigdalelor in toamna)acum urmez schema cu bronho-vaxom, 10 zile pe luna 3 luni consecutiv si 3 luni pauza am terminat deja prima schema(primele 3 luni acum sunt in pauza de 3 luni, apoi 3 luni din nou.)
Intrebarea mea este afecteaza cu ceva unei posibile sarcini daca raman insarcinata in timpul tratamentului??si daca afecteaza la cat timp dupa terminarea tratamentului este bine sa raman insarcinata??este nevoie de o pauza dupa terminarea tratamentului si o eventuala sarcina??
Astept cu nerabdare un raspuns!!
Multumesc!!
2 comentarii
0
05-03-2012, ora 20:45
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
Tratamentul respectiv nu este cunoscut că ar afecta sarcina. Pe de altă parte, din prudenţă, este bine ca în timpul sarcinii să nu luaţi tratamente neavizate de medicul dv de familie.
0
07-03-2012, ora 00:13
mihaelaandreea
Nu este medic/terapeut
mihaelaandreea
Va multumesc mult ptr raspunsul dvs prompt!!Doar ca imi doresc un copil dar in acealsi timp imi doresc sa fiu si sanatoasa pe tot parcursul sarcinii si avand probleme cu imunitatea, (raceli frecvente in gat) mi s-a prescris acest tratament si vroiam sa stiu daca atata timp kt urmez tratamentul exista vre-un 'pericol' daca raman insarcinata.
Trebuie facuta o pauza intre terminarea tratamentului si o eventuala sarcina?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
19-11-2024, ora 13:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Ovobank
Ovobank: Lider mondial în ovocite vitrificate
Fără liste de așteptare, cu matching genetic personalizat și certificări internaționale, oferim calitate, rapiditate și soluții unice. Echipa noastră te însoțește la fiecare pas pentru a-ți împlini visul de a întemeia o familie. Viitorul începe aici!
Vezi detalii
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul