Tratament Psoriazis
Bună seara soțul meu în vârstă de 44 de ani se confrunta de vreo 10 ani cu un Psoriazis la scalpului(mai exact tot capul) la ambele coate și puțin pe picioare.Singurul medicament care a dat rezultate foarte bune a fost Elocom solutie efectiv au dispărut toate petele bineînțeles că reapareau și dădea din nou dar nu l-am mai găsit nicăieri de vreo 3 ani l-am înlocuit cu Dermovat la început a dat rezultate dar acum nu se mai observa nici o îmbunătățire cu Dermovat.Am dori sa vă întrebăm dacă putem găsi undeva in Romania Elocom solutie nu crema sau chiar în străinătate sau dacă ne puteți recomanda altceva soțul meu nu are și pe corp doar pe cap nu a ajuns intr-o stadiu f grav dar îl dor genunchii uneori.Va mulțumim mult și va dorim multa sănătate.
2 comentarii
Buna ziua, da se gaseste Elocom crema in Romania, insa nu stiu cat e de indicat pentru uz indelungat in conditiile in care contine corticoizi
Buna ziua,
Psoriazisul este o afectiune multisistemica, care necesita analize de laborator, eventual consult reumatologic. Tratamentul poate fi si expunere la UVB si chiar per os. Mergeti la un consult pentru stabilirea unei alte scheme terapeutice.
O zi buna,
Dr Claudia Artenie
Medic primar dermatolog
Psoriazisul este o afectiune multisistemica, care necesita analize de laborator, eventual consult reumatologic. Tratamentul poate fi si expunere la UVB si chiar per os. Mergeti la un consult pentru stabilirea unei alte scheme terapeutice.
O zi buna,
Dr Claudia Artenie
Medic primar dermatolog
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 9psoriazis - o crema?
- 170psoriazis al scalpului
- 3sarcina si psoriazis
- 3am psoriazis la 17ani.. pot sa mananc citrice?
- 69psoriazis?!
- 5psoriazis la copil
- 5Psoriazis si dureri articulare!
- 6pustule pline cu lichid pe calcaie, palme
- 4psoriazis vulgar
- 10zona zoster si ptr.ORL (cu urechea stanga nu aud)
- 9Produsele pt. psoriazis - dau rezultate?
- 14O crema care functioneaza la psoriazis si neurodermita !!!
- 5Psoriazis de vreo sase ani
- 3exista tratament pentru psoriazis?
- 3Psoriazis?
- 0am fost diagnosticat cu psoriazis va rog ajutati-ma
- 4psoriazis de 14 ani
- 0Poate fi psoriazis?
- 0Psoriazis pe față
Mai multe informații despre: Psoriazisul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: