tratament pentru cancerul de prostata | Forumul Medical ROmedic

tratament pentru cancerul de prostata

35 comentarii 1 2
0
05-10-2012, ora 16:37
RaulDuke
Nu este medic/terapeut
RaulDuke
chiar daca pare logic, defapt nu este deloc. pH-ul organismului defapt nu poate fi modificat.
0
05-10-2012, ora 16:43
qwerty77
Nu este medic/terapeut
qwerty77
Cred ca poate fi modificat, dar incontrolabil si limitat temporal si cu side effects imprevizibile
0
05-10-2012, ora 18:38
RaulDuke
Nu este medic/terapeut
RaulDuke
nu poate fi modificat de o maniera compatibila cu viata.
0
05-10-2012, ora 19:42
stevens
Nu este medic/terapeut
stevens
Discutia a mai avut loc si nu-si prea are rostul ! Am inteles ca se poate modifica ph-ul general numai daca se face in spital, altfel nu ! :))

Oricum chiar daca se poate face numai local si limitat in timp, important este ca sangele transporta aceste substante si in tumora iar aceasta pur si simplu nu se poate adapta sub nici o forma la acestesubstante, si in scurt timp este pur si simplu OTRAVITA, in timp ce tesuturile si organele nu sufera deloc ! Poate ca multora nu le vine sa creada dar acesta este chiar 'sfantul graal' al oncologiei, 'piatra filosofala' cautata de multa vreme !
Mai ramane sa fie si vazuta de fiecare in parte dintre cei implicati sau interesati ! Parerea mea !

Raul nu-ti mai bate capul cu 'posibile efecte daunatoare ale unor substante', vezi mai bine ce poti face, in special pt copiii care mor in dureri, intoxicati si fara par in cap ! Din cauza tratamentelor voastre !
0
05-10-2012, ora 22:27
RaulDuke
Nu este medic/terapeut
RaulDuke
parerea ta e ingusta si scurta, deci cu o acoperire foarte mica. nici bicarbonatul nici cesium sau rubidium nu au nicio specificitate fata de celulele canceroase, oricum le-ai administra. iar pH-ul este neutralizat instantaneu oriunde in mediul intern.

personal nu ma ocup de copii si nu m-am ocupat niciodata. in schimb am foarte multe persoane care, fata in fata cu moartea, dupa anumite perioade variabile ca durata, in care varsau, se simteau rau, isi pierdeau parul, etc, acum sunt bine mersi, vindecate. asta doar in plus fata de cei carora, tot fata in fata cu moartea iminenta, le-a fost prelungita viata cu luni si ani de zile. eu personal am cazuri de acest gen iar institutii foarte mari au si asemenea date centralizate si chiar studii publicate, in care este aratat simplu si aritmetic castigarea a foarte multi ani de viata, inclusiv vindecarea, pentru mii, zeci si sute de mii si milioane de oameni de pe planeta, la ora asta, prin metodele oncologiei actuale.

tampeniile pe care le insirui tu, si de care ai invatat de cand o arzi nefiresc si neproductiv pe aici pe forum, nu de mai de demult, sunt ca si notiunile pe care le amintesti, graalul si piatra filozofala: niste minciuni, visuri, sau cel mult sperante desarte.

intre timp nu ai raspuns nici la cea mai elementara problema legata de siguranta porcariilor tale: ce faci cu riscul de tulburari electrolitice si mai ales potasiu legate de consumul acestor idiotenii ? sau propui sa moara toata lumea care foloseste asta de la aritmii cardiace, ca dupa aia sa poti zice "da, dar i-am vindecat de cancer", ca un imbecil ?

Discuțiile despre tumori benigne și cancer au fost transferate pe:

Forumul Ghid-Cancer.ro - un proiect ROmedic destinat exclusiv acestui subiect.
35 comentarii 1 2

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • S-a descoperit o legătură între alopecia androgenică È™i cancerul de prostată
  • CompuÈ™ii din roÈ™ii ar putea preveni afecÈ›iunile prostatei?
  • IMC-ul È™i circumferinÈ›a abdominală mari, asociate cu un risc de cancer de prostată agresiv
  • Cea mai bună abordare pentru cancerul de prostată incipient: monitorizarea sau tratamentul?
  • Ejacularea frecventă scade riscul de cancer de prostată cu 33% - câte orgasme pe lună recomandă È™tiinÈ›a?
  • BărbaÈ›ii înalÈ›i ar putea fi predispuÈ™i la apariÈ›ia unei forme agresive de cancer de prostată
  • Obezitatea la bărbaÈ›i creÈ™te riscul de recidivă după prostatectomie radicală
  • Screeningul PSA (pentru cancerul de prostată) unic la bărbaÈ›ii fără simptome nu salvează vieÈ›i
  • Când ar trebui să-È›i investighezi prostata?
  •