Tratament Nazonex si Aerius
Buna seara! In urma unui control la ORL a baiatului meu de 3 ani si 8 luni i s-a recomandat timp de 1 luna Nasonex si Aerius. Am tot citit de Nasonex si de efectele adverse si am o oarecare retinere si tot aman inceperea tratamentului. Ce ma sfatuiti? Problemele la el au inceput odata cu intrarea in colectivitate, dupa orice raceala banala ramane cu niste secretii permanente in spatele nasului care nu pot fi eliminate nicicum. Dimineata simte nevoia sa tuseasca pt a rupe acele secretii din gat apoi seara la culcare se aud mereu, sforaie mereu, ai impresia ca e vesnic racit. Acum 2 sapt din cauza acestor secretii a facut otita, si de atunci stau mereu cu grija sa nu ajunga iar la otita. Alergie nu stiu sa aiba, nu am facut teste. Credeti ca e ok sa fac tratamentul dat de ORL? Se vor vedea rezultate intr-adevar iar la urmatoarea raceala sa nu mai reapara aceste secretii sacaitoare si permanente? Va multumesc
2 comentarii
am mai explicat pe forum
1, Mucoasele in rinofaringe, faringe..fac parte din TRactul Digestiv, au acelas nerv si acels sistem limfatic, orice inflamatie din sfera ORL..nu este numai o inflamatie locala..cam asa arata si intestinelecopilului cu mucus.si inflamatie doar ca in abdomen doare doar cand se ajunge la Ulcer.. in rest usoare indigestiii care noi nu le observam sau nu le dam importanta
2.Cititi Alimente producatoare Mucus si nui mai dati un timp
3 seara dupa cina copilul NU consua sucuri, fructe, dulciuri.. toate fermenteaza, baloneaza, , produc refux gasto eosfagain in somn care intretin acea inflamatie sus in spatele nasului
4 cititi pe forum despre Tratamentul cu Colargol
1, Mucoasele in rinofaringe, faringe..fac parte din TRactul Digestiv, au acelas nerv si acels sistem limfatic, orice inflamatie din sfera ORL..nu este numai o inflamatie locala..cam asa arata si intestinelecopilului cu mucus.si inflamatie doar ca in abdomen doare doar cand se ajunge la Ulcer.. in rest usoare indigestiii care noi nu le observam sau nu le dam importanta
2.Cititi Alimente producatoare Mucus si nui mai dati un timp
3 seara dupa cina copilul NU consua sucuri, fructe, dulciuri.. toate fermenteaza, baloneaza, , produc refux gasto eosfagain in somn care intretin acea inflamatie sus in spatele nasului
4 cititi pe forum despre Tratamentul cu Colargol
Multumesc pentru raspuns. Pentru ca va urmaresc de ceva vreme, deja avem 5 zile de tratament cu Colargol. Nu stiu daca procedez corect: pun Quixx, sufla nasul bine apoi pun Colargol de 3 ori pe zi. In rest sufla nasul la nevoie. Altceva nu-i dau acum. O ameliorare se vede deja, in sensul ca noaptea doarme mai bine si sforaie mai putin doar ca pe timpul zilei cand ii suflu nasul ies mereu multe secretii transparente/albe. Azi mi-a zis ca-l doare putin urechea, aceeasi ureche unde a avut acum o luna otita neseroasa. Legat de produsele producatoare de mucus deja le-am eliminat in proportie de 60-70%. Consuma rar produse lactate, dulciuri din comert unul pe zi in cantitate mica, semipreparate nu exista in casa, sucuri din comert nu exista la el, ocazional limonada cu miere. Dupa cina nu mai mananca mai nimic deoarece se culca devreme. Avem aparat pt aerosoli pe care s-a depus praful pt ca nu stiu ce solutii sa folosesc. Nu inteleg ce anume gresesc de nu reusim sa scapam de secretiile astea, nici dupa antibioticul pt otita nu am scapat de secretii. Are rost sa-i fac exudat sau sa merg la un alergolog pt teste cutanate? Refuz sa-i mai dau tone de siropele indulcite chiar de sunt naturale...as vrea sa gasesc exact cauza si sa merg la tinta cu un tratament adecvat. Va multumesc
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1Bube in gat..
- 2Mucozități între nas și gît și sforăit
- 2Senzația de mucus persistent care curge dinspre nas în gat
- 2Tuse mai mult seaca de mai bine de 8 ani
- 2Gat uscat si mucozitati in gat si pe nas
- 3Flegma in gat si post nazala
- 2Durere ureche
- 4Rinoree posterioara&rinita cronica
- 2Va rog am nevoie de ajutor - flegma in gat dar vine si din nas..
- 0Secreții baietel o luna si 3 săptămâni
- 1Secrețiile nu ies pe nas, tot timpul se duc în gât și se îneca cu ele
- 2Secretii permanente in spatele nasului
- 2Orl_nas_gat
- 2Secretii nazale posterioare
- 1Secretii nazale in spatele nasului
- 4Simt ceva în gat de 1 an de zile + chist thornwald
Mai multe informații despre: secretii postnazale