Tratament glaucom - Cosopt
Buna seara,
Mama mea a fost diagnosticata cu glaucom cu unghi descis si a inceput tratamentul cu picaturile Cosopt acum 2 saptamani. Din pacate le suporta destul de greu, are usturimi si mancarimi mari, iar ochii sunt rosii. La inceput a avut si o senzatie de corpuri straine in ochi, dar acest simptmom s-a diminuat. Imi puteti spune daca acestea sunt cumva reactii alergice si daca ar trebui schimbat tratamentul cat mai repede? Sau sunt reactii normale pentru prima perioada a tratamentului pana se va obisnui organismul cu picaturile? Multumesc.
Mama mea a fost diagnosticata cu glaucom cu unghi descis si a inceput tratamentul cu picaturile Cosopt acum 2 saptamani. Din pacate le suporta destul de greu, are usturimi si mancarimi mari, iar ochii sunt rosii. La inceput a avut si o senzatie de corpuri straine in ochi, dar acest simptmom s-a diminuat. Imi puteti spune daca acestea sunt cumva reactii alergice si daca ar trebui schimbat tratamentul cat mai repede? Sau sunt reactii normale pentru prima perioada a tratamentului pana se va obisnui organismul cu picaturile? Multumesc.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 10pete negre pe vedere
- 16glaucom - recomandare, sfaturi
- 2Glaucom?
- 4investigatii glaucom
- 4Glaucom... tensiunea oculara 29 la ochiul drept si 27 la stangul
- 4picaturi pt dilatarea pupilei, glaucom congenital
- 14Glaucom infantil la o fetita de 8 ani
- 6Glaucom!?
- 13Problema nelucidata
- 9avc grav, diabet, glaucom, depresie suicid la doar 60 de ani
- 0Ceaiul verde previne glaucomul