blefarita alergica.. inca mi se inroseste ochiul
buna, numele meu e dana, am 30 de ani si ma confrunt cu o problema suparatoare
pe scurt-acum 5 ani am fost operata de glaucom.nu am mai avut probleme dar cam de un an pleoapa stanga mi se umfla si am senzatie de mancarime.medicul de familie apoi un oftalmolog m-au diagnosticat cu BLEFARITA ALERGICA si mi-au recomnadat FLUMETOL S.o perioada a trecut dar la cateva luni iara apare.folosesc compresie cu ceai de albastrele iar azi la farmacie mi s-a recomandat TOBRADEX.insa mi se roseste ochiul dar senzatia de mancarime dispare.sa mai continui cu acest unguent?sau ce altceva imi recomandati?
va multumesc si astept raspunsuri
pe scurt-acum 5 ani am fost operata de glaucom.nu am mai avut probleme dar cam de un an pleoapa stanga mi se umfla si am senzatie de mancarime.medicul de familie apoi un oftalmolog m-au diagnosticat cu BLEFARITA ALERGICA si mi-au recomnadat FLUMETOL S.o perioada a trecut dar la cateva luni iara apare.folosesc compresie cu ceai de albastrele iar azi la farmacie mi s-a recomandat TOBRADEX.insa mi se roseste ochiul dar senzatia de mancarime dispare.sa mai continui cu acest unguent?sau ce altceva imi recomandati?
va multumesc si astept raspunsuri
5 comentarii
Buna ziua! De obicei, manifesterile alergice sunt la amandoi ochii; in cazul dermatitei de contact, este afectata o singura pleoapa; evitati produsele cosmetice care nu sunt hipoalergenice;V-as sugera administrarea unui antihistaminic: Ketotifen ( Claritine) 1 tb pe zi seara, 10 zile si apoi la nevoie( cand apare senzatia de mancarime si pleoapa se umfla); v-as sugera si administrarea pentru 1 luna, dupa igiena locala cu un sampon pentru bebelusi " No Tears" a pleoapelor si fetei, de Blephagel-se aplica dimineata si seara la nivelul marginilor plapebrale( se inchid ochii si se ung genele ); ar fi bine sa faceti si un examen bacteriologic al secretiei conjunctivale, evidentierea Ag chlamydial, un examen pentru fungi;
multumesc de raspuns
pe data de 13 ian m-am programat la un consult oftalmologic la un spital particular
pe data de 13 ian m-am programat la un consult oftalmologic la un spital particular
dupa consult am fost diagnosticata cu blefaroconjunctivita si ca si tratament Flumetol picaturi plus Flucidin unguent.peste o saptamana revin la consult
buna ziua..cum este dupa tratament? va simtiti mai bine? si eu am aceeasi problema si am incercat f. multe tratamente la f. multi medici dar fara rezultat...multumesc
buna
da, este mult mai bine.la o anumita perioada mai ma ung cu crema dar nu mai e ca atunci
da, este mult mai bine.la o anumita perioada mai ma ung cu crema dar nu mai e ca atunci
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3ochi rosii.. cand stau in fata monitorului sau televizorului
- 4ochii rosii si inflamati
- 4gripa porcina - glaucom
- 4picaturi pt dilatarea pupilei, glaucom congenital
- 2glaucom fara tensiune intraoculara
- 4pleoapa umflata
- 6Glaucom!?
- 3ochi inrositi si pete albicioase
- 9avc grav, diabet, glaucom, depresie suicid la doar 60 de ani
- 0Ceaiul verde previne glaucomul
- 1Operatie glaucom
- 0Ochi rosii
- 3lacrimarea ochilor excesiva, roseata, vedere in ceata - un raspuns va rog
- 0sarcina avand glaucom
- 0Mi-a intrat in ochi fum de tigara si s-a inrosit
- 0Punctie blefarita
- 1Ochi care se inroseste tot mai mult de-a lungul zilei.
- 3Vedere încețoșata
Mai multe informații despre: Glaucomul Blefarita ochiul rosu
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: