Tratament Gardnerella
Buna ziua, vreau sa urmez un tratment pt Gardnerella si anume:
metronidazol 1 comprimat la 8 ore timp de 10 zile, ovule cu Tricomicon tot 10 zile si spalaturi cu Betadina.Eu am tinut pana acum 4 tratmente prescrise de ginecolog pt a scapa de aceasta problema.Ideea este ca nici unul nu a functionat.Acest tratament pe care l-am scris mai sus a fost postat pe acest site, dar nu a fost specificat in legatura cu Betadina in ce cantitate se fac spalaturile, adica daca se dilueaza cu apa si in ce masura, de cate ori se repeta pe parcursul tratamentului?la ce interval..va rog mult daca stiti astept un raspuns
metronidazol 1 comprimat la 8 ore timp de 10 zile, ovule cu Tricomicon tot 10 zile si spalaturi cu Betadina.Eu am tinut pana acum 4 tratmente prescrise de ginecolog pt a scapa de aceasta problema.Ideea este ca nici unul nu a functionat.Acest tratament pe care l-am scris mai sus a fost postat pe acest site, dar nu a fost specificat in legatura cu Betadina in ce cantitate se fac spalaturile, adica daca se dilueaza cu apa si in ce masura, de cate ori se repeta pe parcursul tratamentului?la ce interval..va rog mult daca stiti astept un raspuns
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4gardnerela - cat de grava este?
- 4gardnerella & trichomonas
- 4Gardnerella Vaginalis
- 4Gardnerella Vaginalis
- 0Interpretare test Papanicolau
- 1Menstruatie prelungita si abundenta
- 0Recidiva Gardnerella
- 0Interpretare analize ginecologice, va rog mult!
- 8Sânge dupa contact sexual
- 2Tratament Garnerella
- 3Gardnerella vaginalis
- 0Gardnerella Vaginalis - riscuri de transmisie?
- 1Candida + Gardnerella nu functioneaza nici un tratament!
Mai multe informații despre: gardnerella vaginalis
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: