tratament de ligatura a hemoroizilor la proctoline iasi
![catimatei](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
am inceput tratamentul de ligatura a hemoroizilor pe care ii am in stadiul 3-4 dar sunt dupa prima sedinta, dupa o saptamana de la interventie inca am dureri, oare cum va fi pt dureaza 7-10 sedinte. sper sa dea rezultate, ca e si costos si pe termen lung
1 comentarii
![Dada-armonie](/arata_img.php?img=cont_216036.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
Cea mai rea experienta - PROCTOLINE BUCURESTI ! Vreau sa ii reclam la Ministerul Sanatatii si la alte institutii pentru RECLAMA MINCINOASA CA PROCTOLINE REZOLVA tot ce tine de hemoroizi. MINCIUNA!
Am fost pt 2 amarate de tromboze micute, am platit 740 lei, a durat 10 min interventia si de o saptamana sufar cumplit, sunt in concediu medical, stau la pat efectiv, mananc la pat si MI-E MAI RAU decat inainte. S-au umflat, au devenit hemoroizi externi, ma dor, ustura. Nu am avut asemenea simptome inainte ! Mai bine le topeam prin masaj cu crema. Cine m-a pus sa merg la dr. Popa Sorin ? Nu m-a avertizat in nici un fel, mi-a zis ca a doua zi nu mai am nimic. De o saptamana mi-e mai rau decat inainte.
NU RECOMAND PROCTOLINE !
Am fost pt 2 amarate de tromboze micute, am platit 740 lei, a durat 10 min interventia si de o saptamana sufar cumplit, sunt in concediu medical, stau la pat efectiv, mananc la pat si MI-E MAI RAU decat inainte. S-au umflat, au devenit hemoroizi externi, ma dor, ustura. Nu am avut asemenea simptome inainte ! Mai bine le topeam prin masaj cu crema. Cine m-a pus sa merg la dr. Popa Sorin ? Nu m-a avertizat in nici un fel, mi-a zis ca a doua zi nu mai am nimic. De o saptamana mi-e mai rau decat inainte.
NU RECOMAND PROCTOLINE !
![Programari cabinete medicale, clinici](https://cdn.romedic.ro/icon/90x90-medic.png)
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 3Calprotectina 57, Hemoragii oculte negativ
- 1Pot lua normix în combinație cu pilule contraceptive?
- 2Cum să-mi 'colorez' viața?
- 7Rezultat biopsie
- 1Eliminare pietre colecist (fiere)
- 6Dureri de stomac din cauza gastritei
- 4Hemoroizi persistenti
- 2Disconfort partea dreapta
- 1Colecist cotractat postprandial
- 1Ficat cu aspect fin granular