Am nevoie de parerea unui medic.. candidoza genitala
Am observat ca am secretii albe, care stiu ca sunt de la candidoza, nu am luat inca tratament pentru ca a urmat menstruatia, acum dupa menstruatie am observat ca am secretii da mai mult sub forma se cheaguri mici si albe, este tot de la candidoza ? Am si mancarimi.. Ce tratament puternic si de scurta durata imi recomandati ? Multumesc anticipat
3 comentarii
Dacă diagnosticul dumneavoastră este "Candida", nu trebuie sa va alarmaţi prea tare. Două - trei zile de spălături vaginale cu o soluţie de bicarbonat de sodiu (două linguri de bicarbonat la un litru de apă, de două ori pe zi -dimineaţa şi seara-) rezolvă această problemă. Flora bacteriană normală se va reface de la sine. Vă rugăm să ne ţineţi la curent cu evoluţia afecţiunii in sensul rezolvării micilor cheaguri. Dacă sângerările sunt mai abundente sau durează mai mult decât înainte, vă recomandăm un consult ginecologic.
Nu am cheaguri de sange.. Explicam ca am scurgeri albe, dar mai mult sub forma unor cheaguri, albe..
Este OK. rezolvări la fel de simple se pot găsi şi pentru alt fel de secreţii vaginale, cum este Clamidia, de exemplu. Vă doresc sănătate si contactaţi-ne oricând este cazul!...
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 12Candidoza la barbati
- 3candida - doresc o schema de tratament
- 3Sunt cam speriata :-s.
- 5infectie recidivanta de patru ani
- 2Candida
- 9Nu mai scap de candida. Ce e de facut?
- 3candidoza poate sa apara spontan fara relatie sexuala?
- 3Stafilococul auriu, candida genitala
- 2am candida?
- 3Tratament eficient candidoza
- 7rana pe col, candida, acum vreau un copil
- 5Afectiune bucala
- 3Oare sa fie candidoza?
- 7Eterna candida - a treia incercare
- 3Candida = Cancer de col?
- 3tratament candida
- 1Candidoza
- 3Candida
- 3Candidoza! Urgentaa
- 0Ma pot reinfecta cu Candida daca iau tricou purtat inainte de tratament?
Mai multe informații despre: Candidoza genitala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: