Tranzit intestinal schimbat
De miercurea trecuta, acum 6 zile, mergeam la toaleta de 3 ori pe zi, cu scaune moi, grasoase, galbene, Ulterior, citind pe net ce ar putea fi, am inceput sa ma panichez, duminica si luni am fost constipat, reuseam sa fac scaune inguste, bucati mici, cu usoara fortare, Totodata, simteam ca defecarea nu e completa, si de-a lungul zilei aparea senzatia de a merge la toaleta pentru a elimina din nou
Astazi, marti, am facut de 2 ori treaba mare, scaunele sunt mai mari, largi, culoarea acum e maro inchis, dar in continuare moi Pare ca am trecut de la diaree constipatie si acum din nou la diaree usoara (de mancat mananc fructe, de obicei mar sau banana, supa de pui, carne slaba la gratar, pui sau peste, si eventual gustari gen nuci sau migdale. nu consum alcool, nu fumez, nu beau cola sau cafea)
Sange nu prezint in scaune, anemie nu am (analizele de sange indica fier in valori normale), slabiciune sau oboseala nu resimt, am slabit doar 1kg, dar asta si pentru ca inainte mancam mai gras si mai nesanatos, iar de 2 saptamani am renuntat la toate lucrurile nesanatoase. fara greata, varsaturi, febra
Am fost la gastro, dar m-a expediat repede, mi-a recomandat sa iau un probiotic si debridat 1 luna si sa vad rezultatele, eventual sa fac un test FIT, ca sa fie 100% ca nu e sange in scaun
Am 33 ani, 1.89cm inaltime, 88.5kg Hipertensiv, de 2 sapt, iau beta blocante si diuretice in fiecare zi, Nebilet si TErtensif, am intels ca si astea pot cauza diaree sau constipatie
Ma tot gandesc la scenarii negative, in familie nu am avut pe nimeni cu cancer sau boli grave Va multumesc pentru ajutor, oare ce ar putea fi?
Astazi, marti, am facut de 2 ori treaba mare, scaunele sunt mai mari, largi, culoarea acum e maro inchis, dar in continuare moi Pare ca am trecut de la diaree constipatie si acum din nou la diaree usoara (de mancat mananc fructe, de obicei mar sau banana, supa de pui, carne slaba la gratar, pui sau peste, si eventual gustari gen nuci sau migdale. nu consum alcool, nu fumez, nu beau cola sau cafea)
Sange nu prezint in scaune, anemie nu am (analizele de sange indica fier in valori normale), slabiciune sau oboseala nu resimt, am slabit doar 1kg, dar asta si pentru ca inainte mancam mai gras si mai nesanatos, iar de 2 saptamani am renuntat la toate lucrurile nesanatoase. fara greata, varsaturi, febra
Am fost la gastro, dar m-a expediat repede, mi-a recomandat sa iau un probiotic si debridat 1 luna si sa vad rezultatele, eventual sa fac un test FIT, ca sa fie 100% ca nu e sange in scaun
Am 33 ani, 1.89cm inaltime, 88.5kg Hipertensiv, de 2 sapt, iau beta blocante si diuretice in fiecare zi, Nebilet si TErtensif, am intels ca si astea pot cauza diaree sau constipatie
Ma tot gandesc la scenarii negative, in familie nu am avut pe nimeni cu cancer sau boli grave Va multumesc pentru ajutor, oare ce ar putea fi?
1 comentarii
Nu mai minca fructe si supe o perioada mai lunga, acestea fermenteaza si produc diareie.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3HELP! incetinirea tranzitului intestinal
- 0Cum pot regla tranzitul digestiv dupa ce mi sa montat o stoma provizorie pe colon?
- 0Pareri ColonHelp
- 0Aspectul scaunului
- 0Scaun sub forma de bobite
- 1Scaun extrem de tare, sub forma de bobite
- 0Scaun dereglat
- 4Ma ingrijoreaza forma scaunului (subtire) - cancer?
- 3Probleme digestive
- 2Scaun dereglat
- 5Puncte fff mici negre la ștergere pe hârtia ingienica
- 1Consistenta scaun schimbata
- 11Constipație cronica de la medicamente - Sunt disperată!
- 1Toujeo solostar 300
- 0Formațiuni albe in scaun
Mai multe informații despre: tranzitul intestinal aspectul scaunului
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: