Tpsv- limite intre discomfort si boala grea!
Buna! Sunt noua pe forum si as vrea sa va cer parerea intr-o problema care ma macina de un an si ceva.Am vazut multe subiecte deschise despre aceasta boala dar nu am gasit (sau poate exista si spre rusinea mea am sarit-o) o problema identica cu a mea.Am 20 de ani si de aproape un an sufar de tpsv.Crizele cele mai urate au inceput prin martie anul acesta, cand ajungeam la spital din 3 in 3 saptamani cu tensiunea 6 cu 5 si pulsul 180, sau tensiune bunicica de 10 cu 5 si puls de 300.Nu mai stiu toate combinatiile, pt ca am avut parte de foarte multe vizite la spital de atunci.Mi s-a spus sa incep tratamentul cu egilok.In momentul de fata iau cate o pastila de 25mg de 3ori/zi.Am incercat totul, nu am mai mancat ciocolata, de Cola nu m-am mai atins, cafeaua ma sperie deja, dar degeaba.Crizele izbucnesc atunci cand mi-e lumea mai draga, si cauza este ca ma misc putin brusc!Am trecut si printr-o sesiune de socuri de 100, 50 si apoi iar 100.Am nevoie de un sfat..Vreau sa duc o viata normala si vreau sa stiu daca aceasta problema poate dauna unei eventuale sarcini.Multumesc anticipat...
Kryssa
Kryssa
1 comentarii
Un examen endocrinologic ai facut ? Daca esti din Moldova vino cu o trimitere la spitalul "C.I. Parhon " la cardiologie sau du-te la Bucuresti sau la Timisoara. Mai ocupa-te de aceasta boala si apoi ai sa te gandesti si la sarcina.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune: