Torticolis?!
Buna ziua,
In aceasta dimineata m-am trezit cu dureri ingrozitoare ale gatului, in partea dreapta. Ma doare la cea mai miscare, iar capul mi s-a inclinat spre stanga, caci doar asa il pot mentine "drept". Durerea se amelioreaza doar cand stau cu capul pe perna, pe partea stanga, dar m-am saturat si de atata stat in pat. Am aplicat Diclofenac unguent, am luat un Nurofen forte, dar fara rezultate, durerea nu cedeaza deloc.
Din ce-am citit pe internet, curentul ori o pozitie ciudata din timpul somnului, ar fi cauza, si ar trebui sa ma simt mai bine in 2-3 zile.
Insa, pana atunci, as dori cateva sfaturi pentru ameliorarea durerii, deoarece e insuportabila. N-am putut merge nici la serviciu, ca sigur ramaneam intepenita in fata calculatorului.
In aceasta dimineata m-am trezit cu dureri ingrozitoare ale gatului, in partea dreapta. Ma doare la cea mai miscare, iar capul mi s-a inclinat spre stanga, caci doar asa il pot mentine "drept". Durerea se amelioreaza doar cand stau cu capul pe perna, pe partea stanga, dar m-am saturat si de atata stat in pat. Am aplicat Diclofenac unguent, am luat un Nurofen forte, dar fara rezultate, durerea nu cedeaza deloc.
Din ce-am citit pe internet, curentul ori o pozitie ciudata din timpul somnului, ar fi cauza, si ar trebui sa ma simt mai bine in 2-3 zile.
Insa, pana atunci, as dori cateva sfaturi pentru ameliorarea durerii, deoarece e insuportabila. N-am putut merge nici la serviciu, ca sigur ramaneam intepenita in fata calculatorului.
1 comentarii
Buna ziua,
Trebuie sa luati legatura cu un neurochirurg (sindrom compresiv cervical).
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Trebuie sa luati legatura cu un neurochirurg (sindrom compresiv cervical).
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1torticolis cumva?
- 5torticolis la adult se mai poate trata?
- 113Torticolis spasmodic
- 6Metoclopramid - Efect advers: gat stramb (torticol gat)
- 3torticolis la bebe de 3 luni?!
- 0Gat intepenit Articulatii care trosnesc tinitus
- 2Buna ziua ma numesc gabriel am 28 de ani si am o problema cu gatul..
- 1Ketonal Duo se poate administra impreuna cu Diflucan?
- 7Dureri cervicale si de umar drept.
- 1Torticolis la bebebeluși
- 1cifoza sau torticolis
- 1Durere zona Gatului
- 0Torticolis adult
- 0Torticolis congenital netratat
- 3Torticoli spasmodic algic persistent
- 3Durere la miscarea gatului
Mai multe informații despre: Torticolis Gatul intepenit gatul stramb
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: