Ceafa intepenita
Buna ziua,
Vineri seara am ramas cu ceafa pe partea stanga intepenit. Am vorbit cu medicul de familie care mi-a recomandat midocal 1/zi. Duminica am scapat de aceasta problema dar junghiul s-a dus mai jos aproape de omoplat.
Va rog sa-mi spuneti ce pot face in aceasta situatie.
Vineri seara am ramas cu ceafa pe partea stanga intepenit. Am vorbit cu medicul de familie care mi-a recomandat midocal 1/zi. Duminica am scapat de aceasta problema dar junghiul s-a dus mai jos aproape de omoplat.
Va rog sa-mi spuneti ce pot face in aceasta situatie.
4 comentarii
buna ziua,
acum am ramas cu o durere in umarul stang.
acum am ramas cu o durere in umarul stang.
Eu mi-am rezolvat o anchiloza de articulatie scapulo-humerala (la umar) cu argila, adica am baut apa de argila 2 zile, doza cam 60 g/zi. M-am alcalinizat si am neutralizat acizii din acea articulatie.
De data recenta: am avut dureri f. puternice la un calcai - la calcaneu, cred ca a fost un cioc, sau poate doar aponevroza plantara inflamata.
Cam in 2 luni am scapat aproape total de durere, prin aport de apa de argila, dar cu doze mari, cam 50 g argila, in 500 ml apa, dimineata inainte de masa. Am consumat 1.5 kg argila de atunci. Plus Maganghinar si ceva tinctura de Branca ursului si CoQ10 in ulei de catina.
Aceasta coenzima este secretata in cantitati scazute de cei cu afectiuni si in plus am vrut sa-mi completez aportul de enzime, care este f. scazut datorita faptului ca alimentele sunt preponderent procesate termic.
Cam in 2 luni am scapat aproape total de durere, prin aport de apa de argila, dar cu doze mari, cam 50 g argila, in 500 ml apa, dimineata inainte de masa. Am consumat 1.5 kg argila de atunci. Plus Maganghinar si ceva tinctura de Branca ursului si CoQ10 in ulei de catina.
Aceasta coenzima este secretata in cantitati scazute de cei cu afectiuni si in plus am vrut sa-mi completez aportul de enzime, care este f. scazut datorita faptului ca alimentele sunt preponderent procesate termic.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5ceafa si umar intepenite de durere
- 0Gat intepenit Articulatii care trosnesc tinitus
- 2Buna ziua ma numesc gabriel am 28 de ani si am o problema cu gatul..
- 1Dureri de cap
- 0Dureri
- 1Torticolis?!
- 1Durere zona Gatului
- 3Durere la miscarea gatului
Mai multe informații despre: Gatul intepenit
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: