Scurgere de sange dupa operatie pentru torticolis
Am fost operat la Bucuresti, pe data de 13 decembrie, iar la 9 zile dupa operatie mi-a curs putin sange din operatie. De obicei stateam cu capul plecat dar am inceput exercitiile de recuperare si am intins gatul dintr-o data.
Dupa 2-3 ore de la exercitii am avut un punct, cat un deget, de sange pe pansament. M-am pansat din nou. Pana seara n-am avut nimic, dar a doua zi dimineata aveam pansamentul plin de sange. Am fost la un doctor din Targu-Jiu, de la mine din localitate si acesta a spus ca am acolo un cheag de sange. Ieri prima data si astazi a doua mi-a "stors operatia" si a curs sange iar acum am pansamentul iarasi murdar. Credeti ca este ceva grav? Sau este ceva de bine?
Dupa 2-3 ore de la exercitii am avut un punct, cat un deget, de sange pe pansament. M-am pansat din nou. Pana seara n-am avut nimic, dar a doua zi dimineata aveam pansamentul plin de sange. Am fost la un doctor din Targu-Jiu, de la mine din localitate si acesta a spus ca am acolo un cheag de sange. Ieri prima data si astazi a doua mi-a "stors operatia" si a curs sange iar acum am pansamentul iarasi murdar. Credeti ca este ceva grav? Sau este ceva de bine?
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1torticolis cumva?
- 5torticolis la adult se mai poate trata?
- 113Torticolis spasmodic
- 3torticolis congenital... se mai poate recupera chirurgical?
- 5torticolis pozitional.. cum se poate trata?
- 3torticolis la bebe de 3 luni?!
- 1Ketonal Duo se poate administra impreuna cu Diflucan?
- 7Dureri cervicale si de umar drept.
- 1Torticolis la bebebeluși
- 1cifoza sau torticolis
- 2Intrebare operatie hernie si torticolis
- 1Torticolis?!
- 0Torticolis adult
- 0Torticolis congenital netratat
- 3Torticoli spasmodic algic persistent
- 3Durere la miscarea gatului
Mai multe informații despre: Torticolis
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: