Timpanul spart
Ma numesc Nelu, sunt din Buzau si am o problema in legatura cu urechea stanga.Am avut o lovitura destul de puternica acum 9 ani de zile si mi s-a perforat timpanul.Apoi am facut marea greseala si m-am spalat in ureche cu apa.Doctorul mi-a spus ca nu trebuia sa fac asta pentru ca imi afecteaza timpanul.De atunci m-am protejat f. bine sa nu intre apa...si de fiecare data cand ma spal nu uit sa introduc vata.Insa de cateva zile am niste dureri insuportabile si m-am hotarat sa fac si operatie de refacere a timpanului.Avand in vedere ca timpanul este "spart" cam 50%, in urma operatiei, auzul imi va reveni la normal?Exista riscuri?Ma pot spala fara sa mai am apoi restrictii la apa?Unde este cel mai dotat loc unde se face operatia in Bucuresti?Dupa operatie ce masuri trebuie luate?Exista vreun site unde pot citi despre aceasta operatie de reintregire a timpanului?Am citit si raspunsurile dumneavoastra la intrebarile asemanatoare, va doresc multa sanatate si va multumesc anticipat pentru raspuns!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5Timpan spart din nou!?
- 2timpan spart
- 5infectie la ureche de mai multi ani si timpan spart (din greseala)
- 51timpan fisurat si infectie?
- 3poate fi timpanul fisurat sau spart?
- 16Timpan spart?
- 7timpan spart?
- 0timpan fisurat? doare lipirea timpanului?
- 3timpan spart
- 2Posibil timpan perforat
- 4Timpan fisurat
- 2Timpan fisurat de 2-3 ani
- 7Am primit o palma peste ureche si mi s-a fisurat timpanul
- 1Fisura de timpan
- 5se poate totusi administra fiind timpanul spart pentru un anume tratament?
- 1Timpanul perforat?
- 1Otita si timpan fisurat 50%
- 2Otita externa purulenta. timpan fisurat
Mai multe informații despre: timpanul fisurat