Timpan fisurat de 2-3 ani
Buna ziua. Cum mult timp in urma am primit un cot in ureche si cred ca de atunci am aceasta problema cu urechea.
Am fost la doctor si vroiau sa ma opereze ca avea timpanul fisurat dar nu am acceptat si mi.a dat tratament. Singura problema pe care o am este TIUITUL, e ceva deranjant si de atatia ani aud acest sunet. Cand ascult muzica simt ca imi iese timpanul cum ar bate inima asa simt. Acum 2 luni m-a prins curentul la ureche si avea o punga de puroi mare in ureche. Mi.a dat tratament, mi.a trecut, dupa tratement parca simteam ca imi mai scade tiuitul dar acum iar a revenit.
In acest tratament nu aveam voie acid si sa mananc mancaruri picante.
Eu beau cam des coca cola si mananc de la kfc dar mai rar dar nu prea cred ca este de la asta.
Oare o fi de la altceva?O fi ceva care nu face parte din ureche?
Multumesc!
Am fost la doctor si vroiau sa ma opereze ca avea timpanul fisurat dar nu am acceptat si mi.a dat tratament. Singura problema pe care o am este TIUITUL, e ceva deranjant si de atatia ani aud acest sunet. Cand ascult muzica simt ca imi iese timpanul cum ar bate inima asa simt. Acum 2 luni m-a prins curentul la ureche si avea o punga de puroi mare in ureche. Mi.a dat tratament, mi.a trecut, dupa tratement parca simteam ca imi mai scade tiuitul dar acum iar a revenit.
In acest tratament nu aveam voie acid si sa mananc mancaruri picante.
Eu beau cam des coca cola si mananc de la kfc dar mai rar dar nu prea cred ca este de la asta.
Oare o fi de la altceva?O fi ceva care nu face parte din ureche?
Multumesc!
2 comentarii
daca o sa ai rabdare sa citesti pe forum...
o sa untelegi de ce Nu trebuie sa mai bei bauturi acidulate...
cat priveste urechea...mai devreme sau mai tarziu o sa supureze si oarecum o sa ajungi la operatie
mai bine o programwzi Tu cand sa fie..si la cine sa te operezi..decat sa fie la urgenta, cu complicatii
o sa untelegi de ce Nu trebuie sa mai bei bauturi acidulate...
cat priveste urechea...mai devreme sau mai tarziu o sa supureze si oarecum o sa ajungi la operatie
mai bine o programwzi Tu cand sa fie..si la cine sa te operezi..decat sa fie la urgenta, cu complicatii
Dupa spusele doctorului nu mai am probleme. S-a vindecat dar s-a cicatrizat.Dar nu are voie sa imi intre apa, sa mananc condimentat si sa beau acid. De ce imi trebuie operatie?
Doar ca a inceput sa ma doara mai sus de timpan osul sau craniul.
Imi puteti da un link pentru bauturile acidulate?
Doar ca a inceput sa ma doara mai sus de timpan osul sau craniul.
Imi puteti da un link pentru bauturile acidulate?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5Timpan spart din nou!?
- 0Timpanul spart
- 5am avut o lovitura peste urechea stinga, de trei zile
- 5infectie la ureche de mai multi ani si timpan spart (din greseala)
- 97Timpan fisurat...
- 51timpan fisurat si infectie?
- 3poate fi timpanul fisurat sau spart?
- 3timpan spart
- 7Timpan fisurat
- 2Posibil timpan perforat
- 7Am primit o palma peste ureche si mi s-a fisurat timpanul
- 2timpan fisurat... la piscina
- 2Timpan spart
- 5se poate totusi administra fiind timpanul spart pentru un anume tratament?
- 0Revitalizare timpan
- 1Otita si timpan fisurat 50%
- 2Otita externa purulenta. timpan fisurat
Mai multe informații despre: timpanul fisurat