ROmedic Black Friday:  reduceri la serviciile de promovare a cabinetelor, clinicilor și firmelor medicale

Timpan fisurat de 2-3 ani

07-01-2013
Jumong
Nu este medic/terapeut
Jumong
Buna ziua. Cum mult timp in urma am primit un cot in ureche si cred ca de atunci am aceasta problema cu urechea.
Am fost la doctor si vroiau sa ma opereze ca avea timpanul fisurat dar nu am acceptat si mi.a dat tratament. Singura problema pe care o am este TIUITUL, e ceva deranjant si de atatia ani aud acest sunet. Cand ascult muzica simt ca imi iese timpanul cum ar bate inima asa simt. Acum 2 luni m-a prins curentul la ureche si avea o punga de puroi mare in ureche. Mi.a dat tratament, mi.a trecut, dupa tratement parca simteam ca imi mai scade tiuitul dar acum iar a revenit.
In acest tratament nu aveam voie acid si sa mananc mancaruri picante.
Eu beau cam des coca cola si mananc de la kfc dar mai rar dar nu prea cred ca este de la asta.

Oare o fi de la altceva?O fi ceva care nu face parte din ureche?
Multumesc!
2 comentarii
0
07-01-2013, ora 15:45
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
daca o sa ai rabdare sa citesti pe forum...
o sa untelegi de ce Nu trebuie sa mai bei bauturi acidulate...
cat priveste urechea...mai devreme sau mai tarziu o sa supureze si oarecum o sa ajungi la operatie
mai bine o programwzi Tu cand sa fie..si la cine sa te operezi..decat sa fie la urgenta, cu complicatii
0
07-01-2013, ora 19:24
Jumong
Nu este medic/terapeut
Jumong
Dupa spusele doctorului nu mai am probleme. S-a vindecat dar s-a cicatrizat.Dar nu are voie sa imi intre apa, sa mananc condimentat si sa beau acid. De ce imi trebuie operatie?
Doar ca a inceput sa ma doara mai sus de timpan osul sau craniul.

Imi puteti da un link pentru bauturile acidulate?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.