timp de repaus, dupa operatia de miringoplastie
Buna ziua.In urma cu 2 saptamani am suferit o operatie de miringoplastie cu grasime pentru a repara timpanul perforat in urma unei lovituri peste ureche.Deoarece sunt sportiv de performanta as dori sa stiu cat timp trebuie sa nu fac efort(forta, alergat, lucrul cu greutati etc.)Este normal sa aud un tiuit dupa operatie daca da, peste cat timp va inceta?Multumesc anticipat si o zii buna in continuare.
4 comentarii
daca nu ai secretiii din ureche si nu mai ai tratament local indicat de medic.. poti sa incepi de la 3 saptamani sa faci exercitii sportive.
mare atentie.. Sa nu dai apa in ureche ( vata imbibata in ceva uleios, crema.. este o solutie) si dupa baie.. uscat interiorul urechii cu uscatorul de par!
Tiuitul.. poate sa persiste un timp.. incearca sa nu i.l observi.. si el treptat va disparea!
Este foarte important periodic sa mai mergi la medicul care te.a operat.. sa vada timpanul la microscop si sa.ti spuna cum stau lucrurile !
mare atentie.. Sa nu dai apa in ureche ( vata imbibata in ceva uleios, crema.. este o solutie) si dupa baie.. uscat interiorul urechii cu uscatorul de par!
Tiuitul.. poate sa persiste un timp.. incearca sa nu i.l observi.. si el treptat va disparea!
Este foarte important periodic sa mai mergi la medicul care te.a operat.. sa vada timpanul la microscop si sa.ti spuna cum stau lucrurile !
Multumesc pentru raspunsul si atentia dvs.sper ca tiuitul si sunetul infundat sa treaca.o zi buna.
Buna Sergiu,
Intampin si eu aceeasi dificultate ca si tine dupa operatie, au trecut 10 zile de la operatie si am tiuit si sunet infundat in urechea bolnava, ce-mi poti spune, la tine a trecut? si in ce conditii?
Multumesc anticipat pentru raspuns!
O zi buna!
Intampin si eu aceeasi dificultate ca si tine dupa operatie, au trecut 10 zile de la operatie si am tiuit si sunet infundat in urechea bolnava, ce-mi poti spune, la tine a trecut? si in ce conditii?
Multumesc anticipat pentru raspuns!
O zi buna!
Buna ziua,
Daca imi poate spune cineva care a facut operatie de miringoplastie ce se intampla cu tiuitul pe care il aud continuu dupa operatie, desi au trecut 2 saptamani, in cat timp va disparea?
Multumesc anticipat!
Daca imi poate spune cineva care a facut operatie de miringoplastie ce se intampla cu tiuitul pe care il aud continuu dupa operatie, desi au trecut 2 saptamani, in cat timp va disparea?
Multumesc anticipat!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5Timpan spart din nou!?
- 185timpan perforat
- 6timpanoplastie - dati-mi sfaturi si recomandari
- 9spalaturi auriculare = timpan perforat?
- 5otomicoza la ureche cu timpan perforat
- 15timpanul este perforat?
- 10otita - pentru dl. doctor- un raspuns va rog
- 59timpan perforat, sindrom vestibular
- 7tiuit in urechi si timpan perforat
- 0Tinitus
- 2Este posibil ca un polip care a perforat timpanul sa 'cada'?
- 0timpan perforat
- 2timpan perforat de doua ori
- 1timpan perforat
- 2doare rau cand pun picaturi.
- 5durere in ureche la picaturi
- 0Revitalizare timpan
Mai multe informații despre: perforarea timpanului miringoplastia
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: