tgp marit!?

buna ziua, astazi am primit rezultatul analizelor pe care le-am facut, singura problema ar fi ca tgp-ul este de 76 iar aici scrie ca limita este de 0-40 u/l, ce ar fi de facut?multumesc.
5 comentarii

TGP crescut indica o suferinta a ficatului. Aici pot fi mai multe situatii. Pentru clarificare trebuie sa faceti investigatii suplimentare in ceea ce priveste ficatul. Cu stima si respect :
dr Petre Muresan
dr Petre Muresan

Cum a zis domnul doctor este ficatul dar stai linistit ca se regenereaza.

Consumati alcool, fumati mult, luati medicamente puternice? Sunteti stresat, aveti hepatita? Astea ar fi cateva din cauzele pentru care aveti TGP-ul marit.

cu o seara inainte de a face analizele am consumat circa 300/400ml vin de casa..poate de asta..

O solutie ar fi sa repetati analiza care nu a iesit buna si daca tot mare iese si de aceasta data, va rog sa va adresati unei clinici specializata in investigarea si tratarea bolilor ficatului. Cu stima si respect :
dr Petre Muresan
dr Petre Muresan

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3GPT cu valoare mare
- 3tgo tgp
- 3aceeasi poblema tgp-ul mare
- 9TGP - opinii, va rog !
- 3Analize medicame... tgo, tgp si trigliceride
- 5Ce este analiza TGP?
- 2Transaminaze +colesterol +bilirubina marite
- 1Analize de rutina: AST-TGO extrem de mare
- 18Transaminaze ușor mărite sugar 1an + anemie
- 0GTP marit
- 1Suspiciune cancer?
- 1Alaninaminotransferaza (GPT/ALAT/ALT) crescut baietel de 4 ani si 8 luni
- 0Probleme de sănătate. transaminazele tot timpul ba se apropie de normal și iar se ridică
- 0Rezultate analize
- 2Efecte secundare Lagosa
- 1O problema la analize
Mai multe informații despre: TGP, GPT, ALT - transaminaza glutamil piruvica, alanin aminotransferaza
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: