testul papanicolau la cat timp trebuie facut?
vreau sa va intreb testul papanicolau la cat timp trebuie facut ?Adica o data pe an,.sau?
5 comentarii
O data pe an sau la 6 luni, in functie de problemele care le ai sau cand zice medicul care te trateaza.
Pup
Pup
buna ziua. as vrea sa fac si eu un test papanicolau. intrebarea mea este cam cat costa si unde anume as putea sa merg=cabinet, policlinica... (locuiesc in bucuresti). multumesc.
yo_k ai fcaut testul ? daca da as vrea sa te intreb unde? a recut ceva timp si as vrea sa-l repet si eu. 10x
mihaelad vreau si eu sami fac testu papanicolau spunetimi un medic bunnnnnnnnnnn care sa mi zica exact ce am si cit costa??????????? si o ecografie abdominala.multumesc miha
mihaelad vreau si eu sami fac testu papanicolau spunetimi un medic bunnnnnnnnnnn care sa mi zica exact ce am si cit costa??????????? si o ecografie abdominala.multumesc miha
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Sunt infectata cu HPV
- 3Culturi din col?
- 2rezultat babes papanicolau
- 33rog interpretare Papanicolau
- 2rezultat papanicolau si tratament prescris
- 2mi-am facut testul papanicolau si rezultatul a iesit bine, parca sunt cateva probleme
- 4test papanicolau
- 7rezultat test papanicolau
- 1Testul Papanicolau
- 1daca exista o rana pe col insa fara niciun fel de aspect canceros trebuie cauterizata?
- 0test papanicolau
- 1boli dupa un examen papanicolau
- 1test papanicolau modificat
- 1Rezultat test Babes Papanicolau
- 0Interpretare analize Papanicolau
- 0Interpretare test Papanicolau in mediu lichid
- 3raport sexual inainte de efectuarea testului papanicolau
- 0Ce inseamna CIN2
- 0Ce sa fac? Ovule zifex complex
- 2Rezultat test papanicolau
Mai multe informații despre: Testul Papanicolau
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: