Testicule "miscatoare"

18-04-2011
Moldor
Nu este medic/terapeut
Moldor
Mi s-a intamplat acum 2-3 saptamani.era un frig ca pe everest in camera. Si cand m-am schimbat am observat ca testiculele hopa s-au miscat..
Adica s-au ridicat in sus (fiind la un nivel cu "batul" **nu stiu cum sa-i zic in termeni medicali, scuzati** )
Atunci m-am speriat ingrozitor...apoi...ei bine, le-am apasat si au picat ca si puful inapoi...
Cand e caldura sau ma rog, o temperatura acceptabila pentru piele ele stau jos in punguta ca si cum e normal.
Dar cand mi se face piele de gaina "punguta" se strange si vin si ele deodata, e normal si asta...
Dar cateodata ele se duc mai in spate...
Nu stiu ce sa fac...e vreo boala sau ceva infectie ?
Multumesc oricum.
4 comentarii
0
18-04-2011, ora 13:53
Moldor
Nu este medic/terapeut
Moldor
Uitasem sa precizez:
-Nu prezint durere la nivelul testiculelor
-Nu ma pisca cand urinez
-Culoarea urinei e una galbena mai tot timpul (Cand urinez dupa ce sunt obosit )
0
18-04-2011, ora 14:03
Moldor
Nu este medic/terapeut
Moldor
Scuzati,
am uitat sa zic ca nu le-am "vatamat", nu le-am lovit...nu am facut nimic..
Sunt la locul lor acum si nu se mai misca...deja mi-e frica...Nu stiu daca chiar s-au mai miscat de atunci dar asa am impresia... (M-am speriat extrem de tare si cred ca o sa raman cu aceasta idee cam multi ani ^^ )
0
18-04-2011, ora 16:43
Dr.Alecksei Bocra
Identitate neconfirmată
Dr.Alecksei Bocra
Buna ziua, acest fenomen este intalnit mai ales in perioada pubertatii dar si pana la varsta de 30-35 de ani, intradevar dupa descrierea dumneavoastra exista momente in care testiculele sunt ridicate in sus de cele mai multe ori da senzatia unei iritatii, acest lucru este influentat de mai multi factori exteriori(contacte sexuale in exces, temperaturi scazute, etc)Nu este o boala, dar va sfatuiesc sa evitati sa stati pe locuri reci(de ex.pe scari).Cu stima Dr.Bocra Alecksei
0
18-04-2011, ora 16:53
Moldor
Nu este medic/terapeut
Moldor
Multumesc frumos, deci nu este o boala..huh ma simt mai usurat...
Si nu, inca n-am avut contacte sexuale...
Multumesc pentru raspuns (Si da, sunt la pubertate)
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Testiculul
  • Lovitură la/în testicule
  •