Testicol drept lasat
Buna ziua,
Am 18 ani si poate acum 1-2 ani in urma am realizat ca testicolul drept este mai lasat decat cel stang. Ca sa zic nu am acordat importanta acestei probleme, deoarece nu am avut nici o problema, adica nu am avut dureri si nici nu am, sau ceva de genul. Eu as zice ca testicolul drept este mai lasat deoarece intre picioare nu incap ambele testicole sa stea la acelasi nivel, si de aceea tisticolul drept sta mai lasat intre picioare, iar cel stang sta putin mai sus.
As putea avea motive de ingrijorare ? Multumesc.
Am 18 ani si poate acum 1-2 ani in urma am realizat ca testicolul drept este mai lasat decat cel stang. Ca sa zic nu am acordat importanta acestei probleme, deoarece nu am avut nici o problema, adica nu am avut dureri si nici nu am, sau ceva de genul. Eu as zice ca testicolul drept este mai lasat deoarece intre picioare nu incap ambele testicole sa stea la acelasi nivel, si de aceea tisticolul drept sta mai lasat intre picioare, iar cel stang sta putin mai sus.
As putea avea motive de ingrijorare ? Multumesc.
4 comentarii
Ce trebuie sa faci tu cat mai repede la un medic sa ti se faca o ecografie sa nu fie vb d eo hernie sau alte diacnostice, , un medic te va ajuta mult, , dar nu mai sta, , , numai bine
dar cum sa fie vorba de o hernie, ca am observat ca am problema asta poate de acu 2 ani... eu zic ca daca ar fi fost hernie, s-ar fi declansat pana acum..
am shi eu o asa problema .testicolul drept parca este mai intre piciopare. prca testiculele satu in rind. oare ce poate sa fie?
citva timp am observat si eu ca testicolul drept este lasat si inainte de erectie intra in nauntru, oare e ceva serios?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 148Pete rosii in zona testiculelor
- 3testicule umflate si invinetite!!!
- 6Am observat ca testiculul drept este mai ridicat decat cel stang
- 13Uretrita nespecifica?
- 8durere suspecta la testiculul stang
- 3DURERI de rinichi testicule
- 0Dureri in zona testicolelor
- 4Durere de testicule
- 4testicul necoborat total in scrot, umflatura deasupra scrotului (abdomen)
- 19Ma doare testiculul stang
- 0probleme testiculare
- 2probleme testicul
- 5durere intre picioare
- 0Durere testiculara
- 1Umflatura mica testicul
- 1Problema Testicule
- 0Inflamare testicul drept + dureri
- 0Simt ceva la testiculul drept
- 4Testicule inegale
- 2Testicule ciudate
Mai multe informații despre: Testiculele inflamatia testiculului
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
- Anomalii ale funcției testiculare la adult
- Epididimita
- Ectopia testiculară (testiculul necoborât)
- Criptorhidia
- Hidrocel
- Torsiune testiculara
- Varicocel
- Spermatocel
- Orhita (inflamatia testiculului)
- Tumorile testiculare (cancerul de testicul)
- Mâncărime scrot (prurit scrotal, mâncărime testicole) - cauze și tratament