Test paternitate / adn
Buna seara,
Din pacate, nu am stiut in ce sectiune ar trebui sa adaug acest subiect.
Sunt foarte ingrijorata in ceea ce priveste grupa mea de sange. Tatal meu are AB, mama are 0, iar eu mi-am facut de curand testul si am grupa 0. Am citit peste tot ca este imposibil ca eu sa ma nasc cu aceasta grupa.. :( problema mea este ca nu imi permit acum un test Adn si nici nu vreau sa creez probleme in familia alor mei. Ideea este ca totusi seman foarte bine cu tatal meu si cu bunica (mama lui). Poate exista vreo posibilitate oricat de mica sau o explicatie pentru aceste rezultate..? Va multumesc,
Din pacate, nu am stiut in ce sectiune ar trebui sa adaug acest subiect.
Sunt foarte ingrijorata in ceea ce priveste grupa mea de sange. Tatal meu are AB, mama are 0, iar eu mi-am facut de curand testul si am grupa 0. Am citit peste tot ca este imposibil ca eu sa ma nasc cu aceasta grupa.. :( problema mea este ca nu imi permit acum un test Adn si nici nu vreau sa creez probleme in familia alor mei. Ideea este ca totusi seman foarte bine cu tatal meu si cu bunica (mama lui). Poate exista vreo posibilitate oricat de mica sau o explicatie pentru aceste rezultate..? Va multumesc,
1 comentarii
Singura explicatie ar fi ca tatal dvs nu are AB. Are A sau B.
Ar trebui ca el sa repete analiza.
Daca semanati cu el nu aveti motive de ingrijorare. Vorbiti cu parintii nu stati cu dilema asta. :)
Ar trebui ca el sa repete analiza.
Daca semanati cu el nu aveti motive de ingrijorare. Vorbiti cu parintii nu stati cu dilema asta. :)
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1grupa sanguina a noului nascut
- 7grupe sanguine
- 2grupa B III de sange
- 3Despre grupa sanguina
- 0Parintii au grupa sangvinica 01 (rh necunoscut lor si mie) eu A2 negativ este posibil?
- 2grupa sanguina
- 1nelamuriri grupa de sange
- 0Grupa sanguina
- 1Grupa sanguina Rog raspuns urgent
- 1RH si grupe de sange diferite copil - parinti
- 2Grupa sanguina a copilului
- 3Covid-19
Mai multe informații despre: grupe sanguine grupa 0
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: