Despre grupa sanguina
Buna tuturor!Am si eu o intrebare care ma macina de multa vreme.Sunt insarcinata in 20 de saptamani, am grupa sanguina 01, rh pozitiv, sotul meu are A2 si rh pozitiv.Intrebarea mea este daca am nevoie de tratament cu anticorpi?
3 comentarii
dacă sunteţi amândoi rh pozitiv atunci nu e nevoie de niicun tratament
am si eu o intrebare...eu am grupa sanguina 3, rh negativ, iar sotul rh pozitiv. Ne dorim copii dar mi-e teama ca din cauza diferentei de rh ar putea fi periculos. Spuneti-mi ce sa fac???Trebuie vre-un tratament???
buna, victoria17
si eu sunt in aceeasi situatie ca si tine - si anume eu rh negativ iar sotul pozitiv - eu sunt acum insarcinata in 34 sapt. si nu am facut nici un tratament nici inainte de sarcina nici in timpul ei pt treaba asta, vei face pe parcursul sarcinii 2 - 3 analiza de sange pt anticorpii rh - care la mine au iesit mereu negativ - ceea ce este bine
doar in cazul in care ai mai avut sarcini sau intreruperi trebuie neaparat specificat la medic , dar stiu ca la nastere in maxim 72 de ore dupa ce nasti vei face un vaccin pt rh fata de celelalte mamici
sanatate - toate bune
si eu sunt in aceeasi situatie ca si tine - si anume eu rh negativ iar sotul pozitiv - eu sunt acum insarcinata in 34 sapt. si nu am facut nici un tratament nici inainte de sarcina nici in timpul ei pt treaba asta, vei face pe parcursul sarcinii 2 - 3 analiza de sange pt anticorpii rh - care la mine au iesit mereu negativ - ceea ce este bine
doar in cazul in care ai mai avut sarcini sau intreruperi trebuie neaparat specificat la medic , dar stiu ca la nastere in maxim 72 de ore dupa ce nasti vei face un vaccin pt rh fata de celelalte mamici
sanatate - toate bune
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1grupa sanguina a noului nascut
- 7grupe sanguine
- 2grupa B III de sange
- 0Parintii au grupa sangvinica 01 (rh necunoscut lor si mie) eu A2 negativ este posibil?
- 2grupa sanguina
- 1Test paternitate / adn
- 1nelamuriri grupa de sange
- 0Grupa sanguina
- 1Grupa sanguina Rog raspuns urgent
- 1RH si grupe de sange diferite copil - parinti
- 2Grupa sanguina a copilului
- 3Covid-19
Mai multe informații despre: grupe sanguine
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: