Test anticorpi covid, titruri mari la nevaccinati
Testul este pentru IgG anti RBD(anti spike) EIA (ELISA).
La anumiti subiecti am obtinuti titruri nde 4000 u/ml similar cu cei vaccinati, confirmate prin testari repetate.
Inca nu stim daca exista vreun risc pentru acestia in cazul in care se vaccineaza, oricum personal nu am gasit suficienti, si nici nu stiu daca se vor vaccina si daca ii voi putea testa dupa vaccinare pentru a analiza acest risc.
Totusi anumite experiente limitate sugereaza ca ar putea exista un risc potential, ar putea dezvolta inflamatie severa si vasculite imune care pot produce leziuni mai cu seama in tesutul nervos.
Analiza raportului risc beneficiu indica inutilitatea vaccinarii la acesti subiecti deoarece la aceste titruri vaccinul nu mai aduce beneficii suplimntare.
Ar fi bie sa merga cu rezultatul testului daca doresc sa fie vaccinati?
La anumiti subiecti am obtinuti titruri nde 4000 u/ml similar cu cei vaccinati, confirmate prin testari repetate.
Inca nu stim daca exista vreun risc pentru acestia in cazul in care se vaccineaza, oricum personal nu am gasit suficienti, si nici nu stiu daca se vor vaccina si daca ii voi putea testa dupa vaccinare pentru a analiza acest risc.
Totusi anumite experiente limitate sugereaza ca ar putea exista un risc potential, ar putea dezvolta inflamatie severa si vasculite imune care pot produce leziuni mai cu seama in tesutul nervos.
Analiza raportului risc beneficiu indica inutilitatea vaccinarii la acesti subiecti deoarece la aceste titruri vaccinul nu mai aduce beneficii suplimntare.
Ar fi bie sa merga cu rezultatul testului daca doresc sa fie vaccinati?
Echipa ROmedic susține vaccinarea COVID-19.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Ce titru de anticorpi e considerat bun (imunizare eficientă) după vaccinarea anti-COVID?
- 2Anticorpi Covid.
- 1Rezultat anticorpi SARS CoV-2 in urma donarii de sange
- 9Rezultat test anticorpi anti-sars-cov-2
- 4Interpretare analize
- 6Interpretare analiza anticorpi
Mai multe informații despre: anticorpi anti COVID
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: