Rezultat test anticorpi anti-sars-cov-2
Buna ziua,
Astazi sotul meu a primit rezultatul analizei anicorpi neutralizanti cantitativi anti-sars-cov-2 IgG-anti-Spike 257BAU/mL. Intervalul biologic de pe buletinul de vaccinare negativ <33.8 BAU/mL; pozitiv >=33.8 BAU/mL.
Intrebarea mea este nevoie de a 3 doza acum, sau e mai bine sa mai asteptam.
Multumesc
Astazi sotul meu a primit rezultatul analizei anicorpi neutralizanti cantitativi anti-sars-cov-2 IgG-anti-Spike 257BAU/mL. Intervalul biologic de pe buletinul de vaccinare negativ <33.8 BAU/mL; pozitiv >=33.8 BAU/mL.
Intrebarea mea este nevoie de a 3 doza acum, sau e mai bine sa mai asteptam.
Multumesc
Echipa ROmedic susține vaccinarea COVID-19.
9 comentarii
asta decide medicul de Familie
depinde ce boli mai are sotul si cat timp a trecut de la a 2 doza
depinde ce boli mai are sotul si cat timp a trecut de la a 2 doza
Multumesc pt. raspuns. Din pacate medicul de familie nu are nicio parere.Sotul meu suferă de obezitate si gura.
Trebuie să treacă 6 luni de la doza a 2-a. Consultați-vă cu medicul de familie sau căutați informații pe platforma ROVaccinare.
Multumesc pt raspuns. Medicul de familie nu are nicio parere, pe platforma nu exista informatii ref la nr de anticorpi vs doza 3 de vaccinare, din pacate, iar de la rapel au trecut deja 6 luni.
Este recomandat sa faca doza a 3-a. Nu conteaza nivelul de anticorpi.
Titrul este foarte bun ! Nicio rațiune pentru doza 3 !!! pe care vă sfătuiesc s-o evitați categoric ! Nu pot să spun că sunt surprins de sfaturile pe care le primiți! Dr Baciu D. Pediatrie-Vaccinologie.
parerea personala. e bine sa faceti doza 3
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Ce titru de anticorpi e considerat bun (imunizare eficientă) după vaccinarea anti-COVID?
- 0Test anticorpi covid, titruri mari la nevaccinati
- 2Anticorpi Covid.
- 1Rezultat anticorpi SARS CoV-2 in urma donarii de sange
- 4Interpretare analize
- 6Interpretare analiza anticorpi
Mai multe informații despre: anticorpi anti COVID
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: